Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırmızlı Gecenin Finalisti 24Erzincanspor

3. Lig 1. Grup PLAY-OFF mücadelesinde Anagold24Erzincanspor resitalinde rakip Artvin Hopa sporu ikinci yarıda Kerem Aktürkoğlu’nun hattrick yaptığı mücadelede 4-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

3. Lig 1. Grup

Pandemi süreci sonrasında TFF tarafından PLAY-OFF mücadelesine karar vermesi sonrasında 3. Lig 1. Gurupta 2. Sırada bulunan gurubun en iddialı takımı Anagold24Erzincanspor ligin 5. Sırasında bulunan Artvin Hopa spor ile Gloria Sports Arenada oynanan mücadeleyi 4-2 kazanarak adını finale yazdıran takım oldu.

         

Erzincan Belediyesinin Cumhuriyet Meydanına kurdurduğu dev akranda A spor tarafından yayınlanan ve 20.00 da başlayan mücadeleyi meydana toplanan binlerce taraftarın yoğun tezahüratları eşliğinde izlendi.

Her iki takımında kontrollü başladığı mücadelenin ilk devresinde Anagold24Erzincanspor Kerem ve Etem ile uzaktan yokladığı şutlar haricinde ilk devre pozisyonsuz ve golsüz tamamlandı.

İkinci devreye daha hızlı galibiyeti ve turu isteyen taraf olarak başlayan Anagold24Erzincanspor Muhammed Demirci’nin pasını iyi değerlendiren ve düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturan Kerem Aktürkoğlu takımı Anagold24Erzincansporu 1-0 öne taşıdı. Golden sonra ataklarını artıran ve 2. Gol için baskı kuran Anagold24Erzincanspor yine Muhammed Demirci’nin Asistinde Golcü Kerem Aktürkoğlu sadece 2 dakika sonra kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Artvin Hopa sporun ender geliştirdiği atakta yapılan ortaya Anagold24Erzincanspordan Hüseyin Erol’un ters vuruşu sonrasında kendi kalesine attığı gol ile 60. Dakikada durum 2-1 oldu. 70. Dakikada Artvin Hopa sporda Ahmet Tuna Akıl’ın Uğurcan Bekçi’ye yaptığı sert hareketi doğrudan kırmızı kartla cezalandıran hakem Sarper Barış Saka’ya uzun süre itiraz eden Artvin Hopa Spor Teknik direktörü Sadi Tekelioğlu’da kırmız kart gördü. 10 kişi kalan rakibinin üzerine giden Anagold24Erzincanspor 81. Dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıyı kullanan Aktürkoğlu hattrick yaparak kendisinin ve takımının 3. Golünü attı. 86. Dakikada ise sahneye çıkan Hüseyin Erol attığı gol ile uzun süre ayakta alkışlandı. Turu garantileyen Anagold24Erzincanspor Artvin Hopa spordan Tunahan’ın golüne engel olamayınca mücadele Anagold24Erzincansporun 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı ve finale yükselen ilk takım oldu.

Anagold24Erzincansporun finalde ki rakibi ise 68Aksaray ve Buca spor mücadelesi sonrasında uzatmalarda bulduğu gol ile 68 Aksaray spor oldu. Final 25 Temmuz Cumartesi günü akşam 20.00 da oynanacak.

Erzincan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranda maçı binlerce taraftarın yanı sıra Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Eski Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP İl Başkanı Salih Aksu, Kurum müdürleri de birlikte izledi.

Maç sonrası tur atladıkları için mutlu olduklarını ve takımları ile gururlandıklarını söyleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, “ Bu kupa Dört yola gelecek” dedi.

Maç sonrası taraftarlar geç saatlere kadar konvoy yaparak Şampiyon Erzincan spor sloganı attılar.