Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Futbol 3 Gol 3 Puan

TFF 3 lig 1 grupta mücadelesinde ANAGOLD 24 Erzincan spor sahasında Buca spor ile karşı karşıya geldi. Her iki devrede de oldukça üstün Mücadele veren ve Galibiyeti isteyen ANAGOLD 24 Erzincan spor 3 -0 galip ayrıldı.

TFF 3 lig 1

TFF 3 lig 1 grupta Şampiyonluk mücadelesi veren ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 4. hafta maçında sahasında ağırladığı gurubun güçlü ekiplerinden Buca sporu her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek ligde ki ilk galibiyetini alırken oynadığı futbol ile ümit verdi.

Maça oldukça sert esen rüzgarı da arkasına alarak istekli başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor maçın ilk dakikalarından itibaren bulduğu pozisyonlardan ilkini 35. Dakikada Kerem Aktürkoğlu ile buldu. Gol sonrası sertleşen oyunun ilk yarısında çıkan 3 sarı kart ile devre ANAGOLD 24 Erzincan sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı rüzgâra karşı iyi direnç gösteren ANAGOLD 24 Erzincan spor sert rüzgara rağmen hızını kesmezken ikinci yarının başlarında kanattan Uğurcan’ın getirdiği topu kesemeyen Buca sporlu oyuncunun ceza sahasında müdahalesine hakem tereddütsüz penaltıyı gösterdi. 48. Dakikada penaltıyı gole çeviren Kerem Aktürkoğlu kendisinin ve takımın ikinci golüne imza atarak durumu 2-0 yaptı.

Rüzgârı arkasına alan Buca spor geliştirdikleri atakları defansın zamanında müdahaleleri ve kaleci Ersel’in başarılı kurtarışları ile gole izin vermezlerken maçın 77. Dakikasında Tugay Kırçalı ikinci sarıdan kırmızı kart görürken aynı dakika da Halil Yılmaz ile gelen gol ANAGOLD 24 Erzincan sporu 3-0 a taşıdı.

8 sarı ve 1 kırmızı kartın çıktığı mücadelede ANAGOLD 24 Erzincan sporda Erman Kılıç 83. Dakikada bu sezon ANAGOLD 24 Erzincan spor forması ile ilk kez seyircisinin önüne çıktı.  

ANAGOLD 24 Erzincan spor aldığı bu galibiyet ile puanını 5 yaparak 6. Sıraya yükseldi. ANAGOLD 24 Erzincan spor hafta içi Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında Şanlıurfa spor ile mücadele edecek. Ligin 5. Haftasında ise 30. Eylülde Çankaya FK ile oynayacak.