Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gençler gücü Gücünü Gösterdi

İstanbul 2. Amatör lig mücadelesinde İstanbul Gençler gücü Spor ve İstanbul Sivas spor İBB Bayrampaşa stadında karşı karşıya geldiler. Yoğun kar yağışı altında oynanan mücadeleyi İstanbul Gençler gücü Spor 2-1 kazandı.

İstanbul 2. Amatör lig

İstanbul Gençler gücü Spor İstanbul Sivas spor maçı yoğun yağan kar yağışı altında oynandı. Her iki tarafta saha zemininden ve hava şartlarından dolayı sahada zor şartlarda mücadele ettiler. Maça her iki tarafta kontrolü başladı. Dakikalar 21’i gösterdiğinde İstanbul Sivas Spor Abuzer Kaya’nın ceza sahası içinde topun gelişine çok sert vurarak skoru 1-0 yaparak Deplasmanda öne geçti. İstanbul Gençler gücü spor dakika 31 de yakaladığı Kontra atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan Hasret, verdiği pasta çaprazda şık bir vuruşla topu filelere yollayan Mehmet Onur Bayram skoru 1-1 Yaptı. Gol sonrası ayağına aldığı darbeyle sakatlanarak oyundan çıktı. Ev Sahibi Takım İstanbul Gençler gücü spor ilk yarıda önemli ataklarından birinde Yavuz’un uzaktan vurduğu Şut direkten döndü. Direkten dönen topu takip eden Oğuzhan Hasret Dakika 41 de Takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. Ev Sahibi Takım İstanbul Gençler gücü Spor Soyunma odasına 2-1 üstün girdi.

    

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan İstanbul Sivas Spor girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken ev sahibi İstanbul Gençler gücü spor yakaladığı Kontra atakta gol pozisyonlarına girdi.  Hava şartları ve yoğun yağan kar ve tipi oyuncuları olumsuz etkilediği mücadelenin sonuna maçın hakemi 4 Dakika uzatma verdi. Her iki takımda uzatmalarda etkili oynamasına rağmen gol bulamazken İstanbul Gençler gücü spor kulübü kalecisi Ali Sırıklıgil kalede son dakikalarda yaptığı kurtarışlarla takımına 3 puanı getirdi.

İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı maç sonrası yaptığı açıklamasın da; “takımımıza güveniyorum.  Çok zor bir maç oldu.  Hava şartları yoğun yağan kar ve tipiye rağmen kazanmasını bildik. Mücadelede 1-0 geriye düşen fakat mücadeleyi bırakmayan maçı 2-1 kazanan oyuncularımı kutluyorum. Gençlerin gücüyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Tüm takım oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Teknik heyetimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.