Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnandık Bir Kere, Yeni Lider 24 Erzincan spor

3. Lig 1. Gurupta Şampiyonluğun en büyük adayı olan Anagold 24 Erzincan spor kendi sahasında konuk ettiği Ligin 15. Hafta mücadelesinde Tokat sporu 1-0 mağlup ederek bir puan fark ile gurubun yeni lideri oldu.

3. Lig 1. Gurupta

Geçen hafta zorlu Artvin Hopa spor mücadelesini Deplasmanda 2-0 kazanarak büyük moral bulan Anagold 24 Erzincan spor favori olarak çıktığı Tokat spor mücadelesini iyi oynadığı ve mücadeleyi 1-0 kazanarak gurubun yeni lideri oldu.

Mücadeleye oldukça istekli ve baskılı başlayan 24 Erzincan spor bulduğu pozisyonlarda gol bulamazken rakip Tokat spor ilk yarıda Anagold 24 Erzincan spor ceza sahasına girme fırsatı bulamadı. Birçok pozisyon bulmasına rağmen gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya galibiyeti isteyen taraf olarak oldukça baskılı başlayan Anagold 24 Erzincan sporun kurduğu baskıyı rakip Tokat spor maçı soğutmak ve yavaşlatmak adına oyun planını uygularken Anagold 24 Erzincan spor 59. Dakikada Kerem’in kendi taşıdığı topa düzgün vurmasına rağmen direğe takılınca bir golden oldu. Baskısını artıran Anagold 24 Erzincan spor 66. Dakikada Erdi’nin uzaktan şutunu kaleci sektirince araya giren 24 Erzincan sporun golcüsü Kerem düzgün bir vuruşla kalecinin altından topu file ile buluşturdu. 1-0

Golden sonra farkı artırmak üzere baskısını sürdüren Anagold 24 Erzincan spor bulduğu birçok pozisyonu değerlendiremeyince 2019-2020 sezonunda ilk kez 15. Hafta da rakip Serik Sporun mağlup olması ile liderlik koltuğuna oturdu.

3. Lig 1. Gurubun tek yenilgi ve en az gol yiyen takımı olan Anagold 24 Erzincan spor oynadığı 15 maç sonunda 9 Galibiyet 5 Beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 32 puan ile en yakın rakibi Serik Sporun 1 Puan önünde gurubun lideri oldu. Anagold 24 Erzincan spor Hafta içi Perşembe günü Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur mücadelesinde Süper Lig takımı Beşiktaş’a VODOFON Arena’da konuk olduktan sonra hafta sonu Pazar günü ligin 16. Hafta mücadelesinde Sultanbeyli spora konuk olacak.