Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güngören Birliğinde Bulunan 12 Takımı Yönetemeyen Başkana Büyük Tepki

Güngören Kulüpler Birliği’nde imza toplayarak genel kurul isteyen 7 kulüp büyük bir şokla karşılaştı. Yedi kulübe hafta sonu maçları için araç verilmezken, belediye yetkililerinden kulüplere yapılan tebliğde, Kulüpler Birliği’nden gelen direktif doğrultusunda bu uygulamaya gidildiği öne sürüldü.

Güngören Kulüpler Birliği’nde imza

Güngören Kulüpler Birliği’nde imza toplayarak genel kurul isteyen 7 kulüp büyük bir şokla karşılaştı.

Güngörenspor, Altınovaspor, Güneştepespor, Şehzadebaşıspor, Haznedarspor, Tozkoparan Birlikspor ve İstanbul Gençlergücü kulüplerinden yapılan ortak açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Güngören Kulüpler Birliği’nde olağanüstü genel kurul yapılması için yeter sayının çok üstünde imza toplamamızın üstünden yaklaşık 1 ay geçmesine karşın halen Sözde Birlik Başkanlığı Yapan Şahıs Atilla Kirali genel kurul kararı almamış, gerekçe olarak da imzaların sahte oluşunu göstermiştir..

Konuyla ilgili pazartesi günü notere giderek gerekli işlemleri yapmaya hazırlanırken bugün, belediyeden, söz konusu 7 kulübe hafta sonu maçlar için araç verilmediği bilgisini aldık. Bize iletilen, bu uygulamanın Kulüpler Birliği’nin isteği doğrultusunda yapıldığı. Demokratik hakkımızın peşindeyken maruz kaldığımız bu uygulamayı kınıyoruz.

Sözde kulüplere Destek Olması Beklenen Atamayla Gelen ama hiç bi katkı sağlamayan koltuk sevdası olan başkan kulüplere destek olmak yerine köstek olmayı tercih etmekte. Bu konuyu da en kısa zamanda, olaydan muhtemelen haberi olmayan sayın belediye başkanımızla görüşeceğiz. Bu sürecin sonunda Güngören Kulüpler Birliği muhakkak ki genel kurula gidecektir ve 7 kulüp olarak bundan sonra kesinlikle Güngören’de Kulüplere katkı vermeyen ve Güngören kulüpler birliği Başkanlığını ve kulüpleri idare edemeyen Güngören Amatör Spor Kulüplerini ikiye bölen sözde başkanım diye geçinen Güngören’de Bulunan bir Kulüpte başkanlık ya da yöneticilik görevi olmayan göstermelik Güneştepe Sporda yönetici olarak gözüken başkanlığın ne anlama geldiğini bilmeyen hep ikinci planda kalan bir karar alamayan yanındaki şarlatanlara kukla olan şahısla yola devam etmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz..” Denildi.