Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Başkan Şireci’den Anagold 24Erzincanspor tesisine ziyaret

1983-1985 yıllarında Erzincanspor kulüp Başkanlığını yapan ve döneminde çok büyük başarılara imza atan 1929 doğumlu Ziya Şireci ile eski futbolcu ve yönetici Kemal Sağ ile birlikte yapımı tamamlanan ve hizmete giren Anagold 24Erzincanspor tesislerini ziyaret etti.

1983-1985 yıllarında Erzincanspor kulüp

Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu başkanı Gökhan Keleş ve yöneticilerden Bahri Şener Yılmaz tarafından kulüp binasına davet edilen Ziya Şireci ile eski futbolcu ve yönetici Kemal Sağ davetten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek çok duygulandıklarını belirttiler.

Yaklaşık 35 yıl sonra davet edildiklerini çok çok mutlu olduğunu söyleyen Şireci, “Bu sezon Erzincan’da oynanan maçları kaçırmadığını ve oynanan futbolu beğendiğini belirtti. İnşallah bu güzel şehire sizler ve takımımız şampiyonluk yaşatacaktır” dedi.

Erzincan’da bulunan Amatör kulüplerde ve Erzincansporun alt yapısında başarılı ve yetenekli olan futbolcuların mutlaka Erzincan spora kazandırılmasının önemine vurgu yapan Şireci, taşıma su ile değirmen dönmez misali her sezon milyonlarca para harcamaya mahkum oluyoruz. Erzincanspor alt yapıdaki oyunculara sahip çıkmalı,  Alt yapıdan oyuncu yetiştirilmesi konusunda Erzincanspor ve diğer takımlarda ısrar edilmelidir diye konuştu.

Başkanımız Ziya Abimizi kulubümüzde misafir etmekten ve ağırlamaktan oldukça mutluyuz diyen Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu başkanı Gökhan Keleş, “1983 ve 1985 yıllarında başkanlık yaptığınız dönemde oldukça başarı oldunuz. İnşallah bizlerde siz büyüklerimizin yolundan gidiyoruz. Şampiyonluğa çok yakınız sizlere şampiyonluk armağan etmek en büyük temennimiz” dedi.

Eski başkan Ziya Şireci ve eski futbolcu ve yönetici Kemal Sağ Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu başkanı Gökhan Keleş’e günün anısını anımsatan fotograf hediye etti.

1983-1985 yıllarında Erzincanspor başkanlığı yapan, Ziya Şireci  döneminde altyapıya önem verilerek Erzincan Genç takımı ve Erzincan Amatör takımı şampiyon oldu.  1984-1985 sezonunda Şireci Başkanlığında  çok başarılı bir döneme imza atılarak, 3.ligde namağlup şampiyon olup 2.lige yükselmiştir. Aynı zamanda hem genç takım hem amatör takım sezonu namağlup olarak tamamladı.