Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan sporda Devre Arası Kamp

TFF 3. Lig 1. Gurupta devreyi lider olarak tamamlayan Anagold 24 Erzincan spor ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi. 24 Aralıkta başlayan ve 10 sürecek olan kamp 3 Ocak tarihinde tamamlanacak.

TFF 3. Lig 1.

Ara dönem hazırlık kampı için Antalya’ya giden Anagold 24 Erzincan spor Teknik direktör Mustafa Sarıgül ve yardımcıları yönetiminde günde çift Antrenmanla devam ediyor. Antalya Melas Lara otelde toplanan Anagold 24 Erzincan sporda çalışmalara 22 futbolcu katıldı.

3 Ocak tarihine kadar ara dönem hazırlıklarını sürdürecek olan Anagold 24 Erzincan spor Antalya kampında 3 hazırlık maçı yapması planlanıyor. Yoğun bir çalışma dönemi geçirecek olan Anagold 24 Erzincan spor3 Ocak tarihinde tamamlanacak olan kamp sonrasında 2 gün tatil yapacak ve 5 Ocak itibariyle Erzincan’da kendi tesislerinde 12 Ocak tarihinde oynayacakları Serik Belediye spor mücadelesine hazırlıklarını sürdürecek.

KAMPTA TÜM EKSİKLİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

İlk devreyi lider tamamladıklarını fakat hedeflerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu söyleyen Anagold 24 Erzincan spor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, “Kamp süresince eksiklerimizi tamamlayacağız. Oyuncularımızı hem fizik hem de mental olarak ikinci yarıya hazır hale getirmek için çalışacağız. İlk yarıda yaptığımız hatalardan ders çıkararak ikinci yarıda daha iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Üzerimizde olan sorumluluğun bilincindeyiz. İlk devreyi lider tamamladık inşallah sezon sonu şampiyon olacağız” dedi

KAMP DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Sezonunun ilk yarısını Serik Belediye sporun 1 puan önünde tamamladıklarını ikinci devrenin ilk maçını da Serik Belediye spor ile oynayacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, “Antalya Kampına lider takım olarak gittiklerini morallerinin yüksek olduğunu söyleyerek, Kampta 3 hazırlık maçı oynamayı planladık. Hocamızın talebi doğrultusunda gerekli yerlere lazım olacak olan yeni transfer arayışımız devam ediyor. Devre arasında transfer yapmak çok zor ama inşallah en iyilerini transfer ederek ikinci devreye daha hazırlıklı girmiş olacağız. Yeni transferler ile Serik Maçına hazır olacağız. Sezonun ikinci devresini kazasız, belasız sonuca ve hedefe ulaşmış olarak şampiyon olarak tamamlamayı düşünüyoruz dedi.