Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Sporda Birlik ve Beraberlik Gecesi

Yeni Yönetimi ve yeni teknik kadrosu, yeni transferleri ile Anagold 24 Erzincan spor kulübü tarafından İlk hafta mücadelesi Serik Belediye spor maçı öncesinde Birlik ve beraberlik yemek programı düzenlendi.

Yeni Yönetimi ve yeni

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele verecek olan Erzincan spor tüm hazırlıklarını tamamladı. 22 Temmuzda Erzincan’da ki tesislerinde topbaşı yapan ve 14 Ağustosta Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde ikinci etap kamp hazırlıklarını tamamladıktan sonra Erzincan’a gelen Anagold 24 Erzincan spor için Ergan Dağı Kayak Merkezinde birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

Sezonun ilk maçı olan Serik maçında başarı elde edildiğinde tüm sezonun başarılı geçeceğine dikkat çeken Vali Ali Arslantaş, “Sezona nasıl başlarsanız öyle devam edersiniz. Serik maçı ile çok ciddi bir giriş yaparsanız öyle devam eder. Yoksa 3 yıldır olduğu gibi olur. Sonra bir seri kazanılıyor 5 maç falan kazanıldığı oluyor bu şekilde bir potaya giriliyor. Daha sonra iki sakatlanma, üç kırmızı kart oluyor yine aşağıya doğru iniyor. Bir defa Türkiye kupasında gruplara kaldı takım bir defada PLAY OFF’A kaldı” dedi.

Ergan Dağında düzenlenen tanışma ve moral programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Akın Levent, Anagold 24 Erzincan spor Kulübü Başkanı Üzeyir Çalı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Gazeteciler Cemiyet başkanı Muzaffer Koşan, Kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın camiası katıldı.

İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Düzenlenen programda yeni sezona iddialı bir şekilde gireceklerini belirten Anagold 24 Erzincan spor Kulübü Başkanı Üzeyir Çalı ” yeni sezona çalışmalarımız her noktada devam ediyor. Erzurum’da iyi bir çalışma kampı gerçekleştirdik. Serik deplasmanına gideceğiz. Orada 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Takım içinde iyi bir hava var. İnşallah bu sene iyi bir sezon geçireceğiz” dedi.

KAZANARAK BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Anagold 24 Erzincan spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül ise ” sezon hazırlıklarımız tamamladık. Sezonun ilk maçı olan Serik mazını kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz2 diye konuştu.

DIŞ TRANSFERDE 15 FUTBOLCU ALINDI

Takımın transferleri hakkında bilgiler veren Sportif Direktörü Ümit Öztekin ise, “2019-2020 futbol sezonu Pazar günü Serik’le başlıyor. Kısa dönemde belli bir kadroya ulaştık. 15 futbolcu dış transferle aldı. 8 futbolcu iç transfer, 4 futbolcu da alt yapıdan oyuncumuzla yeni sezona başladık. Bu sezon istediğimiz başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

ERZİNCANSPOR SİZLERİN UMUZLARINDA YÜKSELECEK

Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ise, “Erzincan spora herkesin verdiği en ufak desteğin bile bizim için önemi var. Hepimiz farkındayız. Erzincan spor sizin omuzlarınızda yükselecek. Hafta sonunda Serik’i yenerek bir galibiyet serisine başlayacağınıza inanıyorum” dedi.

BAŞARILI BAŞARISIZ SEZONLAR GEÇİRDİK

Anagold 24 Erzincan spor Kulübü Eski Başkanı Ahmet Tanoğlu ise konuşmasında; “ daha önce iyi bir şekilde yönetmeye çalıştık. Başarılı başarısız sezonlar geçirdik. Takımımıza bu sezon başarılar diliyorum” ifadelerine yer vererek, Herkesin verdiği desteğin bizim için önemi çoktur. Erzincan spor sizlerin omuzlarında yükselecek ve Serik maçı galibiyetiyle başarı serisi gelecektir. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

BAŞARI ERZİNCANSPORUN

Erzincan spora maddi manevi desteklerini esirgemediğini belirten Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Erzincan spor deyince hakkı teslim etmek gerekiyor. Valimin bu konudaki gayretleri ve ekonomik kaynağın bulunması da bir sürü emeği var. Böyle değerli bir takımın devamını sağlayan ekonomik ve diğer şeylerde her zaman mutlaka öncülük yaptı. Erzincan sporun bir ivme kazanabilmesi için bütün maddi ve manevi fedakârlıklarımı ortaya koydular koymaya da devam ediyorlar. Kimsenin bir yarış içerisinde olmadığı kucakladığı ortak paydasının Erzincan spor olduğunu gözlemlemekteyiz. Buradan tüm  futbolcu kardeşlerime bu sezonda başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

GENÇ BİR TAKIM GÖRÜYORUM

Son olarak konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, takımın iyi bir başlangıç yaparak başarının devam edeceğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti; “ genç bir takım görüyorum. Koşan, ısınan, başarılı bir sezon geçirecek takım görünüyor. Ekip olarak takımın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Futbolcuların güzel anılar biriktirmesi gerektiğini ifade eden Vali Arslantaş, “Endişeniz olmasın üç yıl boyunca futbolcuların hiç birinin alacağı kalmadı. Maddi olarak endişeniz olmasın. Ayrılırken alacaksız ayrılırsınız ve güzel anılar biriktirerek, çocuklarınıza torunlarınıza anlatacağınız bir başarı hikâyesinin kahramanları olarak ayrılmalarını isteyerek, Atletin suyunu sıkarak dışarıya çıkan bir takım istiyoruz. Takımın yaş ortalamasının 25’in altına indiğine vurgu yaparak, “Takımın yaş ortalaması 25’in altına inmiş. Bundan dolayı artık yenilse de atletini çıkarsa suyunu sıkarak dışarıya çıkan bir ekip istiyoruz. 30 yaşın üzerinde adam istemiyoruz. Her şeyden önce kardeşlik dostluk ve aile ortamı kurabilirseniz iyi bir takım olacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından takıma yeni katılan futbolcular kendilerini tanıttılar. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.