Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Liderliği Sevdi

3. Lig 1 Gurupta Lider olan Anagold 24 Erzincan spor hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Mücadelesi sonrası Lige döndü. Anagold Deplasmanda oynadığı Sultanbeyli Sporu 3-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi.

3. Lig 1 Gurupta

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Süper Lig ekibi Beşiktaş ile mücadele eden 3. Lig 1. Gurup lideri Anagold 24 Erzincan spor Deplasmanda karşılaştığı Sultanbeyli sporu 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Maça oldukça iyi başlayan ve galibiyeti isteyen taraf görüntüsü veren Anagold 24 Erzincan spor il devrede bulduğu pozisyonları gole çeviremezden rakip Sultanbeyli spor tek bir pozisyon dahi vermedi. Devre 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya atak başlayan Anagold 24 Erzincan spor son haftaları golcü futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile 66. Dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Ataklarından hız kesmeyen Anagold 24 Erzincan spor sadece 9 dakika donra 75. Dakikada bu kez Erdi ile durumu 2-0 yaptı. 81. Dakikada Sultanbeyli sporun ender geliştirdiği ataklarından Enes ile gol bulan Sultanbeyli spor durumu 2-1 yaptı. 80. Dakikada Uğurcan Bekçi’nin yerine giren Osman Şahin 90. Dakikada attığı şık gol ile Anagold 24 Erzincan sporu 3-1 öne taşıdı. Mücadele bu gol ile sona ererken Anagold 24 Erzincan spor aldığı bu net galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

Ligde yenilgisiz serisini 15 maça çıkaran Anagold 24 Erzincan spor oynadığı 16 hafta sonunda 10 Galibiyet 5 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet ile topladığı 35 puan ile 3. Lig 1. Gurupta lider bulunuyor. Anagold 24 Erzincan spor ilk devrenin son haftasında sahasında Pazar günü Yeni Ordu sporu konuk edecek.