Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En başarılı Antrenör ödülünü alan Yener Erzincan'a Veda Etti

Erzincan Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde MUAYTHAİ ve KİCKBOKS Antrenörlüğü yapan milli takımlar teknik direktörü Selçuk Yener Gençlik ve spor Bakanlığı görevde yükselme sınavını kazanarak Trabzon’a şube müdürü olarak atandı.

Erzincan Gençlik ve Spor

Uzun yıllar hizmet ettiği ve birçok başarılı sporcunun yetişmesine katkı sağlayan milli takımlar teknik direktörü Selçuk Yener yeni görev yeri Trabzon’a gitmek için Erzincan’a veda etti.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Yener, Erzincan’a veda ettiğim için çok üzgünüm. Erzincan’da birçok ilke imza attık. İlimizde KİCKBOKS ve MUAYTHAİ Branşlarının kurucusuyum. Erzincan’ın spor tarihinde ilk ve tek milli takım teknik direktörlüğü yapan kişi oldum. İlk kez federasyon teknik kurul başkanı, Erzincan’da ilk kez ring kurdurup maç düzenleyen, ilk kez Türkiye şampiyonası düzenleyen Antrenör oldum. Ülkemiz spor tarihinin en kalabalık milli takımını yönettim. Milli takımımızı takım halinde dünya 2ncisi yaptım. Defalarca milli takım Antrenörlüğü yaptım. Erzincan’da en başarılı Antrenör ödülünü aldım” dedi.

16 yıllık Antrenörlük hayatında Erzincan’a spor tarihinin en yüksek başarılarını getirdiklerini belirten Yener, MUAYTHAİ Branşında 2 kez büyükler Avrupa şampiyonu. Boks Branşında 1 kez büyükler Avrupa şampiyonu. MUAYTHAİ Branşında Avrupa kupası 2 ve 3’üncülükleri. 1 büyükler dünya şampiyonluğu, Balkan şampiyonlukları ve defalarca büyükler Türkiye şampiyonluğu, 2 kez Farklı sıkletlerde Altın kemer sahibi olduk. Halen büyüklerde rekorumuz kırılmış değil. Erzincan gençliği için her zaman yorulmadan gururla çalıştım. Bu başarılarımız Erzincan’ımıza armağan olsun. Şimdiye kadar bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Bizlerde KENTHABER24 gazetesi ve İnternet Haber Sitesi çalışanları olarak MUAYTHAİ ve KİCKBOKS Antrenörlüğü yapan milli takımlar teknik direktörü Selçuk Yener’e yeni görevinde başarılar dileriz.