Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anagold 24 Erzincanspora Zorlu Gurup

2019-2020 Sezonu Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 2 ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi. Anagold 24 Erzincan Spor 18 takımın mücadele edeceği birinci gurupta yer aldı.

2019-2020 Sezonu Türkiye Futbol

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.. TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 2 grupta 18, bir grupta ise 17 takımla oynanacak.

Gurupların belirlenmesi sonrasında birinci gurupta yer alan 24ERZİNCANSPOR oldukça güçlü guruba düşerken maç programı daha sonra belirlenecek.

24ERZİNCANSPOR,  68 AKSARAY BELEDİYE SPOR,  ARTVİN HOPASPOR, ÇANKAYA FK, ÇATALCASPOR, DÜZCE SPOR, ERZİN BELEDİYESPOR, KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, KIZILCABÖLÜKSPOR, MANİSASPOR, SERİK BELEDİYESPOR, SİLİVRİSPOR, SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR, ŞİLE YILDIZSPOR, TİRE 1922 SPOR, TOKATSPOR, YENİ ORDUSPOR, YOMRA SPOR