Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Puanı Camiamıza Armağan Edeceğiz

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor, hafta sonu oynayacağı ikinci hafta maçı Karbel Karaköprü Belediye spor hazırlıklarına Erzincan spor Vedat Çimen Tesislerinde başladı.

TFF 3. Lig 1.

Üçüncü Ligin ikinci haftasında kendi sahasında Karbel Karaköprü Belediye spor ile karşı karşıya gelecek olan Anagold 24 Erzincan spor hazırlıklara Teknik Direktör Mustafa Sarıgül nezaretinde başladı.

BAŞARILI OLACAĞIZ

İdman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Sarıgül, Sakın moralinizi bozmayın. Bizler size güveniyoruz. Bu işi birlikte başaracağız dedi.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPTI

Gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman yarı sahada oynanan el topuyla devam ederken ortaya çok renkli görüntüler çıktı Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.

3 PUANI CAMİAMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ

Karaköprü Belediye spor hazırlıkları hakkında bir açıklama yapan Anagold 24 Erzincan spor teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, “Sezonun ilk maçında aldığımız sonuç hepimizi üzdü ilk maçtan galip gelip sezona güzel ve moralli başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Artık önümüzdeki maça bakacağız dedi. Sarıgül, ‘Sadece bir maç kaybettik. Bu dünyanın sonu değil. Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Şuan için sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor. İnşallah bu hafta seyircimiz karşısında galip gelerek 3 puanı camiaya armağan edeceğiz dedi.

Ayrıca son dakika olarak yapılan transferleri de değerlendiren Sarıgül, son dakika tranferler tamamen benim talebim doğrultusunda yapıldı. Her iki oyuncuyu da çok istiyordum. Yönetim kırmadı teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Vedat Çimen tesislerinde yapılan antrenmanı kulüp başkanı Üzeyir Çalı, As Başkan Gökhan Keleş ve bazı yöneticilerde izledi.