Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Attı 3 Puanı Kaptı

3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspor konuk ettiği Çankaya FK sporu her iki yarıda bulduğu şık goller sonucunda 3-0 mağlup ederek 5 hafta sonra galip gelerek önemli 3 puanın sahibi oldu.

3. Lig 1. Gurupta

İlk devreyi lider kapatan Anagold 24Erzincanspor ikinci devrede oynadığı 5. Maçında güzel futbolunu 3 gol atarak aldığı 3 puan ile taçlandırdı. Samsun bölgesinden Yakup Bakır’ın yönettiği mücadeleye oldukça hızlı başlayan Anagold 24Erzincanspor ilk dakikalardan itibaren gol kovalayan taraf oldu. Muhammed Demirci ve Ethem Erboğa ile pozisyonlar bulan Anagold 24Erzincanspor 38. Dakikada Muhammed’in kullandığı Korner atışında iyi yükselen Yunus Emre Çakır, kafa ile attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.  İlk devrede rakibine tek pozisyon bile vermeyen Anagold 24Erzincanspor devreye 1-0 önde girdi.

İkinci devreye de oldukça istekli başlayan Anagold 24Erzincanspor 53. Dakikada bu kez Muhammed Demirci yaklaşık 25 metreden attığı şutun gol olması ile takımını 2-0 öne geçirdi. Golden sonra kanatlardan ataklarını artıran Anagold 24Erzincanspor bu kez sahneye çıkan ve 30 metreden harika bir şutla Abdurrahman Canlı takımını 3-0 öne geçirdi.

3-0 sonrasında Kerem ve sonradan oyuna giren Burak ile birçok pozisyon bulan Anagold 24Erzincanspor başka gol bulamayınca mücadele 3-0 sona erdi. Oynadığı iyi futbolunu attığı 3 gol ve 3 puan ile taçlandıran Anagold 24Erzincanspor 22 hafta sonunda topladığı 41 puan ile 3. Sırada yer aldı. Anagold 24Erzincanspor 23. Hafta mücadelesinde 15.02.2020 Cumartesi günü Erzin Spora konuk olacak.