Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporun Pazar Keyfi 4-1

TFF 2. Lig Beyaz gurup 33. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Pazar Sporu konuk eden 24Erzincanspor ilk devresi 1-1 tamamlanan mücadeleyi 4-1 farklı kazanarak gurupta 6. Sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz

Erzincan Atletizm Pisti sahasında oynanan ve Süleyman Bahadır’ın yönettiği 33. Hafta mücadelesinde Pazar sporu 4-1 mağlup eden 24Erzincanspor puanını 45 yaparak 6. Sıraya yükseldi

Beyaz gurubun en fazla gol atan takımı 24Erzincanspor ve gurupta en fazla gol yiyen Pazar spor arasında oynanan 33. Hafta mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım oldu.

Mücadeleye konuk takım vuruşu ile başlandı. Maçın başlarında her iki takımda kontrollü oynarken 7. Dakikada ender gelişen Pazar spor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Muhammed Emin’in düzgün vuruşu ile Deplasmanda takımını 1-0 üstünlüğe taşıyan gole imza attı. Gol sonrası baskı kuran ev sahibi takım 24Erzincanspor golcüsü Ozan ile 15. Dakikada beraberliği sağladı. Beraberlik sonrası galibiyet İçin baskısını artıran 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci devreye ev sahibi takımın vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan 24Erzincanspor 50. Dakikada Ozan kendisinin ve takımın 2. Golünü atarak 2-1 üstünlüğü yakaladı. Kanatları çok iyi kullanan ev sahibi takım özellikle Uğurcan ile birçok pozisyon yakaladı. Uğurcan’ın sağ kanattan taşıdığı topu iyi takip eden İbrahim Can Köse takımın 3. Golüne imza attı.

3-1 den sonra gol bulmak için öne çıkan Pazar spor defansta verdiği açıklarla 24Erzincanspora pozisyon verirken mücadelenin uzatma dakikalarında yine sahneye çıkan İbrahim Can Köse kendisinin ikinci takımının 4. Gölüne imza attı. Mücadele ev sahibi takım 24Erzincansporun 4-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

33. hafta mücadelesinde Pazar sporu 4-1 mağlup eden 24Erzincanspor puanını 45 yaparak 6. Sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 34. Hafta mücadelesinde 10 Nisan tarihinde AMED sportif A.Ş’ ye konuk olacak.