Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporda Kamp ve Transfer Devam Ediyor

2020–2021 sezonu transfer çalışmalarına 01.08.2020 tarihinde başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor sportif direktör olarak Erman Kılıç ile anlaşma sağladıktan sonra birçok takımda şampiyonluk yaşayan teknik direktör Özcan Kızıltan ve ekibi ile de anlaşma sağladı.

2020–2021 sezonu transfer çalışmalarına

Türkiye Futbol Federasyonunun 2020-2021 sezonunun 19-20-21 Eylül tarihleri arasında başlayacağını açıklamasının ardından transfer çalışmalarına hız veren ANAGOLD 24Erzincanspor Sportif direktör Erman Kılıç ve Teknik direktör Özcan Kızıltan iç ve dış transfer çalışmalarına yön verdi.

Geçen sezondan anlaşması devam eden futbolcularımızdan orta saha mevkiinde Emre Turan, Stoper mevkiinde Enes Subaşı, kaleci mevkiinde Mustafa Talha Özbay, sağbek mevkiinde Yunus Emre Tok, Santrafor mevkiinde Talha Kemal Kabakçı ile devam ediyor.

İç Transferde; Stoper mevkiine Mümin Talip Pazarlı ile bir yıllık, Yunus Emre Çakır ile üç yıllık bonservisi kulübümüze ait olmak üzere, kanat mevkiine Uğurcan Bekçi ile üç yıllık bonservisi kulübümüze ait olmak üzere, Santrafor mevkiine Mustafa Ethem Erboğa ile bir yıllık anlaşma sağladı.

2. Ligde başarılı olacak bir kadro çalışması yapan ANAGOLD 24Erzincanspor dış transferde

KALECİ Mevkiine, Tuzla Spordan Hayrullah Mert Akyüz ile Nevşehir Belediye Spordan Murat Demir, STOPER Mevkiine Ergene Velimeşe Spordan Oğuz Özden, SAĞ BEK mevkiine Halide Edip Adıvar Spordan Fatih Cin ile iki yıllık bonservisi kulübümüze ait olmak üzere, SOL BEK mevkiine İstanbul Spordan Abdullah Balıkuv, ORTA SAHA mevkiine Etimesgut Spordan Ahmet Kaan Ergün, ORTA SAHA mevkiine Hatay Spordan Samet Karakoç, KANAT mevkiine İnegöl Spordan Niyazi Batuhan Salman ile anlaşma sağlandı..

ANAGOLD 24Erzincanspor 2020-2021 sezonu çalışmalarına, 26.08.2020 Çarşamba günü itibariyle Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde 15 günlük sezon hazırlık kampına başlamış olup, çalışmalar günde çift antrenmanla devam ediyor.

27.08.2020 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çekilen kura neticesinde zorlu beyaz gurupta mücadele edecek olan ANAGOLD 24Erzincanspor transfer çalışmalarına devam etmekte. Kulübün geleceğini de düşünerek eksik mevkilerimiz için teknik heyetin raporları doğrultusunda yapılabilecek olan yeni transfer görüşmeleri de devam ediyor.

ANAGOLD 24Erzincanspor Erzurum Yüksek İrtifa Kamp merkezinde yapmış olduğu ilk hazırlık maçında Erzurum U19 takımını 4-0 mağlup etti.