Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Urfa Kebabını Sevdi. 2-1

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 29. Hafta mücadelesinde Şanlıurfa sporu konuk eden 24Erzincanspor ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrılarak Play OF için önemli bir 3 puan aldı.

TFF 2. Lig Beyaz

Atletizm Pisti sahasında oynanan ve Alim Kandemir’in yönettiği mücadeleden 2-1 üstün ayrılan 24Erzincanspor puanını 42 yaparak 5. Sıraya yükseldi.

24Erzincan sporun vuruşu ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarından itibaren baskı kuran ev sahibi takım 24Erzincanspor ilk önemli atağını 12. Dakikada Ozan ile yakaladı. Konuk takım Şanlıurfa spor ise kanatlardan çıktığı kontra ataklardan gol bulmaya çalıştı. İlk devrede her iki takımda fazla pozisyon bulmakta zorlanınca mücadelenin ilk devresi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya konuk takım Şanlıurfa sporun vuruşu ile başlandı. Mutlak galip gelmek isteyen ve PLAY OFF hedefleyen ev sahibi takım 24Erzincanspor sağ kanattan gelişen atakta Ozan’ın kafasından seken topa iyi uzanan Rıdvan 57. Dakikada takımı 24Erzincansporu 1-0 üstünlüğe taşıdı. Gol sonrasında beraberlik için baskı kuran konuk takımdan Samet 61. Dakikada uzaktan Plase şut ile takımına beraberliği getiren gole imza attı.

Beraberlik sonrasında rakip takım sahasında yoğun baskı kuran ev sahibi takım özellikle Muhammed ve Ozan ile önemli pozisyonlardan faydalanamadı. Baskısını artıran ev sahibi takımda 84. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Muhammed takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. Gol sonrasında yine pozisyon bulan taraf ev sahibi takım olurken mücadele sonuna verile 5 dakikalık uzatma sonrasında da başka gol olmayınca mücadele ev sahibi takım 24Erzincansporun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Maç sonunda konuk takım oyuncularının hakem ve 24Erzincansporlu oyuncuların üzerine gitmeleri sonucunda çıkan olaylar kısa sürede yatıştırıldı. Maç sonunda Konuk Takım kalecisi Tolgahan Acar’ın top toplayıcı çocuğun üzerine yürümesi büyük tepki çekti.

Mücadeleden 2-1 galip ayrılan 24Erzincan spor puanını 42 yaparak 5. Sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 30. Hafta mücadelesinde hafta içi Kırklareli spora konuk olacak.