Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor play off' da iddialı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 24Erzincanspor, ligde normal sezonu 5. sırada bitirdi ve play off oynamaya hak kazandı.

TFF 2. Lig Beyaz

Kırmızı siyahlılar lig dördüncüsü Amed Sportif Faaliyetler karşısında deplasmanda tur arayacak. Maç 25 Mayıs perşembe saat 20:00’de başlayacak. Maçı Süper Lig hakemi Ümit Öztürk yönetecek.

Doğunun kralı 24Erzincanspor ligde hem deplasmanda hem de kendi sahasında iki kez yendiği Amedspor ile kozlarını paylaşacak. 
24 ERZİNCANSPOR ORTA SAHASINA GÜVENİYOR
Anagold 24 Erzincanspor, otoriteler tarafından ifade edilen 2. Ligdeki en etkili ve aktif orta sahaya sahip olmasını bir avantaja çevirip Amed’i orta sahasıyla yenmenin planlarını yapıyor. Ligde 7 gol 6 asisti bulunan Yasin Dülger ve 10 gollü Maksut Taşkıran ile 5 gol 4 asistle oynayan Samed Karakoç bu maçta belirleyici kilit oyuncular olacak. Edinilen bilgiye göre Kırmızı siyahlılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
AMED TARAFTARI TAKIMLARINA TEPKİLİ
Öte yandan edinilen bilgilere göre Amedspor taraftarı takımlarına büyük tepki gösteriyor. Amed’in kendi sahasında İnegölspor’a yenilmesi, Batman’ı iki maçta da yenmesi ve Batman’ın Urfa maçında Amedi desteklemek adına Urfaspor maçındaki tribün olayları sonrası sahasının 3 maç kapatılması gibi sebeplerle küme düştüğünü savunan Amed taraftarları özellikle sosyal medya platformlarında takımlarına adeta öfke yağdırıyorlar.