Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Hatay’a 3 Puan İçin Gitti

Hafta sonu oynanacak olan 3. Lig 1. Gurup mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adayı 24Erzincanspor teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç nezaretinde Erzin Spor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Hafta sonu oynanacak olan

Hava şartlarının ağırlaştığı zeminde son çalışmalarını kapalı halı sahada sürdüren Anagold 24Erzincanspor bu akşam karayolu ile Hatay’a hareket edecek.
Antrenman öncesi takımın durumu ile ilgili bilgi veren 24Erzincanspor teknik direktörü Mustafa Kemal kılıç bu hafta sonu evlerinde oynadıkları Çankaya FK Spor mücadelesinde yakaladıkları formu devam ettirmek ve Erzin Maçını da kazanarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediğini belirtti.
Kaleci Ersel ve Ali Öztürk’ün sakatlıklarının devam ettiğini fakat Ayhan’ın oynayabilecek duruma geldiğini söyleyen Kılıç, “1 ve 2. Bölgelerde sıkıntılarımız yoktu. 3. Bölgede sıkıntı yaşıyorduk. Son iki haftada atılan 3 er gol moralimizi düzeltti. İnşallah gol sıkıntımızı da çözmüş olacağız. Hava durumu malum çalışmalarımızı burada halı sahada yapıyoruz. Akşam saatlerinde de kara yolu ile yola çıkacağız. İnşallah 3 puan ile dönerek hedefimize bir adım daha yaklaşmış oluruz” dedi.