Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Farklı Galip

TFF 2. Lig Beyaz gurup 35. Hafta mücadelesinde Buca sporu konuk eden 24Erzincanspor 10 kişi kalan rakibi karşısında ilk devresi 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında bulduğu gollerle 3-0 kazanarak PLAY OFF şansının devam ettirdi.

TFF 2. Lig Beyaz

Erzincan Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan ve il protokolünün yoğun ilgi gösterdiği 24Erzincanspor FLAY OFF şansını sürdürmesi için mutlak gelip gelmesi gerek maçı 3-0 net skorla kazanarak puanını 51 yaparak 6. Sıraya yükseldi.

Bursa Bölgesi hakemlerinden Hasan Kaçar’ın yönettiği 35. Hafta mücadelesinde ev sahibi takım 24Erzincanspor Buca sporu 3-0 yendi.

Ev sahibi takımın vuruşu ile başlayan mücadeleye iyi başlayan 24Erzincanspor ilk dakikalardan itibaren konuk takım Buca spor alanında kurduğu baskı ile gol ararken konuk takın ender geliştirdiği kontra atakla gol aradı. 31. Dakikada Buca spordan Gökhan Köseoğlu’nun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Buca spor defans ağırlıklı mücadele edince ilk devrede gol sesi çıkmadı. Devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri yaparak başlayan ev sahibi takın 24Erzincanspor 10 kişi oynayan rakibi Buca spora karşı kurduğu baskının neticesini 60. Dakikada oyuna yeni giren İbrahim Can Köse ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren 24Erzincanspor 63. Dakikada bu kez Buca spordan Enes’in kendi kalesine attığı gol ile durum 2-0 oldu.

En az bir gol diyerek Kontra atakla gol arayan konuk takım Buca spor pozisyon bulmakta zorlanınca 24Erzincanspor bu kez topla ceza sahası dışında buluşan Sefa Akgün 85. Dakikada uzaktan attığı şut ile durumu 3-0 yaptı.

Maçın uzatma dakikalarında konuk takım penaltı kazandı. Penaltıyı kurtaran Hayrullah Mert Akyüz skorun değişmesini engelleyerek mücadelenin 3-0 bitmesini sağladı.

24Erzincanspor gurupta son maçını Küme düşmesi kesinleşen Karatay Termal 1922 Konya spor ile deplasmanda mücadele verecek. 24Erzincanspor son hafta maçını kazanarak rakiplerinden birinin puan kaybetmesini bekleyecek.

PLAY OFF ‘ a kalmak için mücadele veren takımların maçları

52 Puanlı Isparta 32 Deplasmanda Zonguldak Kömür spora konuk olacak

53 Puanlı Karacabey Belediye spor kendi sahasında Ankara Demir sporu Konuk edecek

51 Puanlı 24Erzincanspor Karatay Termal 1922 Konya spora konuk olacak.

TFF 2. Lig Beyaz gurupta Pendik spor şampiyon olurken PLAY OFF Mücadelelerini 7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.