Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Deplasmanda Galip 0-2

TFF 2. lig beyaz gurup 5. hafta mücadelesinde lider Düzce spora konuk olan 24Erzincanspor ilk devresi 0-0 sona eren mücadeleyi 2-0 net bir skorla kazanarak deplasmandan 3 puan alan taraf oldu.

TFF 2. lig beyaz

Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanan ve Yakup Özcan, Sefa Özcan ve Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi deplasmanda 2-0 kazanan 24Erzincanspor 5. hafta sonunda deplasmanda oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak 3 puan alan taraf oldu.

İlk devresi orta saha ağırlıklı oynanan mücadelede her iki takımda nadir bulduğu pozisyonları değerlendiremezken ilk yarıda galibiyet arayan taraf 24Erzincanspor oldu. ilk devre 0-0 sona erdi.
  
İkinci yarıya daha istekli başlayan ve kanatlardan baskı kuran konuk takım 24Erzincanspor kendi sahasından kalabalık çıktığı pozisyonda Düzce spor defansı ofsayt diye bekleyince 24Erzincansporda Samed Karakoç 51. dakikada ceza sahası içerisinde net bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu kez 80. dakikada kendi sahasından atılan uzun pasla ev sahibi takım Düzce sporun ceza sahası içersinde topla buluşan Yasin Dülger sol ayağı ile plase bir vuruşla takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca 24Erzincanspor 5. hafta sonunda çıktığı ikinci deplasman maçından da galibiyet ile ayrılarak puanını 10 yaptı ve yenilgisiz olarak 4. sıraya yerleşti.

24Erzincanspor 6. hafta mücadelesinde 25 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Menemen sporu konuk edecek.