Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 3 HES ilaç Afyon spor 1

TFF 2. Lig beyaz gurup 31. Hafta mücadelesinde 24Erzincanspor kendi sahasında konuk ettiği HES ilaç Afyon sporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek PLAY OFF şansını devam ettirdi.

TFF 2. Lig beyaz

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Yusuf Adnan Kendirciler, Çağlar Demirkıran ve Mehmet Özer hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi ev sahibi takım 24Erzncanspor mücadeleden 3-1 galip ayrılarak 6. Sıraya yükseldi.

Mücadeleye iyi başlayan ve birçok gol pozisyonu bulan 24Erzncanspor ilk 45 dakikada gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan 24Erzncanspor 50. Dakikada Sefa Narin’in kafa ile aşırtma golü ile 1-0 öne geçti. 64. Dakikada HES ilaç Afyon sporda Olcay Şahan uzaktan attığı şut ile gol bularak beraberliği sağladı 1-1. Gol sonrasında ataklarını artıran ev sahibi takım 24Erzincanspor bu kez golcüsü Maksut taşkıran ile uzaktan attığı şut ile bulduğu gol ile takımını yediden üstünlüğe taşıdı. 2-1

Maçın uzatma dakikasında kullanılan serbest vuruş için kalesini terk eden kaleci Anıl’ın boş bıraktığı kaleye 24Erzincan spor kalecisi Hayrullah’ın hızlı kullandığı topu Samet Karakoç filelere gönderinde 24Erzincanspor aldığı galibiyet ile puanını 47 yaparak 6. Sıraya yükseldi.

24Erzincanspor ligin 32 haftasında hafta içi Batman Petrol spora konuk olacak.