Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Kişi Kalan 24Erzincanspor Lider Amed Sporu Mağlup Etti 1-2

TFF 2. Lig Beyaz gurup 17. hafta mücadelesinde gurup lideri Amed Sportif A.Ş. spora konuk olan 24Erzincanspor iyi mücadele ettiği maçtan 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

TFF 2. Lig Beyaz

Diyarbakır Yeni Stadyumunda oynanan ve Demokrat Özgür Güneş, Buğra Can Semercioğlu ve Harun Terin’in yönettiği 17. hafta mücadelesinde konuk 24Erzincanspor lider Amad Sportif A.Ş. sporu 2-1 mağlup etti.
Ev sahibi takım  Amed Sportif A.Ş. sporun vuruşu ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarından itibaren topa daha fazla sahip olan 24Erzincansporda kaleci Hayrullah’ın uzaktan pasını iyi kullanan İbrahim Can alda at dercesine attığı pası iyi değerlendiren Sinan Akaydın şık bir vuruşla takımını 1-0 öne taşıyan gole imza attı.
Gol sonrasında beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım Amed Sportif A.Ş. spor yakaladığı karambolde kaleci Hayrullah başarılı olurken 24Erzincanspor ikinci gol için pozisyonlar yakaladı. Mücadelenin ilk devresinde başka gol sesi çıkmayınca devre konuk takım 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya konuk 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. İkinci yarının başlarından iitibaren seyirci desteğini de yyanına alan ev sahibi takım Amed Sportif A.Ş. spor sağ taraftan kazandığı sebest vuruşta kaleci Hayrullah başarılı oldu. 
55. dakikada konuk 24Erzincansporun geliştirdiği atakta son haftaların başarı golcüsü Maksut önüne aldığı topu kalecinin altından filelere göndererek takımı 24Erzincansporu 2-0 öne taşıdı.
Kontra atakla pozisyon yakalayan 24Erzincanspor 63. dakikada net pozisyondan yararlanamadı. Hemen 1 dakika sonrasında Yasin’in sert şutunu kaleci güçlükle kornere çıkardı. 65. dakika da ev sahibi takımdan Serdar’ın şutu kaleci Hayrullah da kaldı. 75. dakikada 24Erzincansporda Samet bulduğu pozisyonu değerlendiremeyince 3. golden oldu.
83. dakikada defansın ve kalecinin büyük hatasını iyi değerlendiren ev sahibi takımdan Gökhan attığı gol ile takımını ümitlendirerek durumu 2-1 yaptı. Son dakikalarda oyun sertleşirken ev sahibi takım baskısını artırarak gol aradı. 5 dakikalık uzatma dakikalarında 90+ 3 de yunus Emre Çakır kırmızı kart görerek takımını son dakikalarda 10 kişi bıraktı. Son dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleden 2-1 galip ayrılan 24Erzincanspor 3 puanın sahibi oldu. Kendi sahasında gurup sonuncusuna puan kaptıran 24Erzincanspor Deplasmanda lider Amed sporu mağlup ederek taraftarına kendisini affettirdi.
24Erzincanspor 18. hafta mücadelesinde gurubun güçlü ekiplerinden Esenler Erok sporu konuk edecek. 24Erzincanspor aldığı galibiyet ile puanını 26 ederek 6. sıraya yükseldi.