Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Kişi Kalan 24Erzincan Spor 3 Puan İle Devam Dedi 2-1

TFF Misli.com 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor, ligin 2. haftasında sahasında konuk ettiği Kahramanmaraş sporu her iki yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

TFF Misli.com 2. Lig

Erzincan Müstekil Atletizm pistinde oynanan TFF Misli.com 2. Lig Beyaz gurup 2. Hafta mücadelesinden 2-1 galip ayrılan Anagold 24Erzincanspor 2’de 2 yaparak 6 puana ulaştı.

İlk hafta mücadelesinde Amed sportifi mağlup ederek lige 3 puan ile başlayan Anagold 24Erzincanspor ikinci hafta mücadelesinde ilk haftayı bay geçen Kahramanmaraş sporu 10 kişi kaldığı mücadelede 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Anagold 24Erzincansporun vuruşu ile başlayan devrede maçın 7. Dakikasında sol kanattan gelişen atakta yapılan ortayı iyi değerlendiren Kahramanmaraş spordan Emin takımın Deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra beraberlik için baskısını kuran Anagold 24Erzincanspor yakaladığı bir çok pozisyonu değerlendiremedi. 12. Dakikada Hakan Demirin ceza sahası içerisinde düşürüldüğü pozisyonu görmeyen Hakem Levent Balcı Anagold 24Erzincansporun penaltısını es geçti. 40. Dakikada Anagold 24Erzincansporun sol kanattan gelen topu iyi değerlendiren Etem Erboğa durumu eşitledi. 1-1. Bu dakikadan sonra devrede başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

İkinci devreye daha hızlı başlayan Anagold 24Erzincanspor galibiyeti isteyen taraf olurken Kahramanmaraş spor beraberliği korumak için yaptığı defansında 75 dakika dayanabildi. 66. Dakikada oyuna giren Sabrican Vural 75. Dakika da 3 futbolcuyu akar de ederek ceza sahasının dışından yaptığı plase ile Anagold 24Erzincansporu 2-1 üstünlüğe taşıdı.

80. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı gören Anagold 24Erzincansporun defans oyuncusu Oğuz Özden takımını 10 kişi bıraktı. Son 10 dakikada 10 kişi kalan Anagold 24Erzincanspor kalesine baskı kuran Kahramanmaraş spor maç sonuna verilen 5 dakikalık uzatmada da gol bulamayınca mücadeleyi Anagold 24Erzincanspor 2-1 kazanarak haftayı 3 puan ile kapatan taraf oldu.

Anagold 24Erzincanspor TFF Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 3. Haftayı bay olarak geçecek.