Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Attık 3 Puanı Kaptık

3. Lig 1: Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren ANAGOLD 24 Erzincan spor Deplasmanda Çankaya FK sporu oynadığı güzel futbolunu skora yansıtarak elde ettiği 1-0 lık sonuç ile 3 puanı hanesine yazdırarak gurupta 4. Sıraya yerleşti.

3. Lig 1: Gurupta

Hafta içi Ziraat Türkiye kupasında 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfa sporu uzatmalarda bulduğu gol ile adını 4. Tura yazdıran ANAGOLD 24 Erzincan spor Ankara ekiplerinden Çankaya FK sporu Deplasmanda 1-0 mağlup etti.

İlk yarıda galibiyeti isteyen taraf olan ANAGOLD 24 Erzincan spor baskılı oynadığı mücadelede güzel futbolunu gol ile süsleyemeyince devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya aynı kadro ile çıkan ANAGOLD 24 Erzincan spor özellikle kanatlardan geliştirdiği topları Ali Öztürk ile buluşturmaya çalışırken arkadan gelen oyunculardan Burak ve Kerem ile bulduğu pozisyonları gole çeviremedi.  Dakikalar 83 gösterdiğinde Burak Aydın ile bulduğu gol ile Deplasmanda 1-0 öne geçti.

Galibiyeti yakalayan ANAGOLD 24 Erzincan spor iyi yaptığı savunma ve kontrataklar sonrasında mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Ligin 5. Haftasını aldığı bu galibiyet ile puanını 8 yaparak 4. Sıraya yükseldi.

Anagold 24 Erzincan spor ligin 6. Haftasında sahasında Cumartesi günü Erzin spor ile karşılaşacak.