Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanoğlu: "yeni bir yıla mutlu yarınların umut ve kararlılığıyla merhaba diyoruz”

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tanoğlu mesajında, 2023 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

Erzincan Ticaret ve Sanayi

Başkan Tanoğlu mesajında, “Ülkemiz, Erzincan’ımız ve milletimiz açısından gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla mutlu yarınların umut ve kararlılığıyla merhaba diyoruz. Bir yılı daha geride bırakırken arkamıza dönüp baktığımızda hiç istemediğimiz terör olayları ve ülkemizin yanında komşu ülkelerle yaşanan savaşlar bizleri etkiledi. Ancak dik duruşumuzu, mücadele azmimizi ve gelecekle ilgili hedeflerimizi hiç değiştirmedik. 2023 yılında şehrimize yakışır yeni hizmet binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Birlik ve beraberliğimizle, ülkemizin barış refah ve kalkınması devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının Türkiye’mize Erzincan’ımıza tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, kardeşliğin sevgi ve saygının hakim olması dileklerimle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.