Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül, Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Sarıgül ve 2. sıra adayı Dr. Ufuk Aktaş Erzincan mahalle ve köy muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP

Demokrasinin ilk ayağının muhtarlar olduğunu belirten Mustafa Sarıgül kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Sarıgül yaptığı kouşmasında; “Erzincan’dan Ankara’ya gelen muhtarlarımızın kime gideceğim, nasıl gideceğim ve nereye gideceğim gibi bir dertleri olmayacak” dedi.

Demokrasinin ilk basamağı muhtarlar olduğunu ifade eden Sarıgül konuşmasının devamında; Siyasi yaşamım boyunca hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden hep muhtarlarımızla birlikte oldum. Gücümü önce Allah’ımdan sonra muhtarlarımdan aldım. Hiçbir mahalleye ve köye muhtarımızın bilgisi olmadan girmem. 
O mahalle veya köyün bütün sorunlarını, yurttaşlarımın taleplerini muhtarlarıma danışmadan yapmam. Vatandaşımız belediye başkanına, bakana ulaşamaz ilk ulaştığı muhtarımızdır. Muhtarımızın gecesi gündüzü olmaz. Allah’ın izni, sizlerin desteğiyle seçilirsem, Ankara’da milletvekili bir abiniz, bir kardeşiniz olacak.

Ankara’ya geldiğinizde sizi karşılayacağım, nereye gideceğim? Kime gideceğim? Nasıl gideceğim diye bir derdiniz olmayacak. Evimde misafir edeceğim. Sorunlarınızı çözeceğim. Önümüzdeki hafta daha kapsamlı bir toplantı daha yapacağız. Erzincan’ımızın sorunlarını muhtarlarımızla birlikte çözeceğiz” dedi.

Mahalle ve köy muhtarları, CHP Milletvekili adayı Sarıgül’ün ilgi ve alakası ile yaptığı konuşmadan duydukları memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.