Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; Gençlerimizin umutlarını biz yeşerteceğiz

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milltvekilliği seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül gençlerle bir araya geldi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek

Erzincan Cumhuriyet Meydanında yoğun kalabalığa hitap eden Sarıgül, gençlerimizin her talebine karşılık vereceğiz. Gençlerimizi başka memleketlere gitmek zorunda da bırakmayacağız” dedi.
GENÇLERİN UMUTLARINI YEŞERTECEĞİZ

Gençlerimizin işsiz, umutsuz ve mutsuz olması beni çok üzüyor.  Dünyanın ileri ülkelerindeki yaşıtları gibi mutlu olsunlar, özgür olsunlar istiyorum. 
Gençlerin adaletsizliğe razı olmadığını, haksızlığa hiç gelemediklerini biliyorum. Gençlerle gurur duyuyorum. Gençlerimizi, başka ülkelere gitmek zorunda bırakmayacağız. Beyin göçünü önleyeceğiz.  Gençlerin umutlarını biz yeşerteceğiz.

GENÇLER HAKKINI ALACAK!

Öncelikli hedefimiz, gençlere iş bulmak olacak. Mülakatı kaldıracağız. 
Genç girişimciliğini, uygun hibe ve kredilerle, destekleyeceğiz. Yerel yönetimlerde gençlerin temsili için özel düzenlemeler yapacağız. 18-22 yaş arası ihtiyaç sahibi gençlere ayda en az 1.500 TL’lik genç kart vereceğiz. Pasaport ücretsiz olacak, yurtdışına çıkış harcı alınmayacak. İlk sıfır otomobilde ÖTV alınmayacak. Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. Bilgisayar ve tabletlerde vergi yükü azaltılacak, fiyatlar ucuzlayacak. KYK öğrenim kredisi borç faizlerini sileceğiz. Anapara ödemeleri işe başladıktan sonra taksitli ve faizsiz olacak. KYK kredi ve burs tutarlarını artıracağız. Bütün üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz. Gençler hakkını alacak! Erzincan hakkını alacak” ifadelerine yer verdi.