Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül Erzincan’da oyunu kullandı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan milletvekili 1. Sıra adayı Mustafa Sarıgül Erzincan Mehmetçik Ortaokulu 1071 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP)

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Mehmetçik Ortaokuluna saat 10.00 da gelen Sarıgül, vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaştıktan sonra 1071 numaralı sandıkta oy verdi.

SANDIK VE ERZİNCAN KONUŞACAK

Oy kullandıktan sonra öncelikli olarak anneler gününü kutlayan Sarıgül burada yaptığı açıklamasında; seçimlerin hayırlı olmasını diledi. “Siyasiler söyleyeceğini söyledi artık sandık ve Erzincan konuşacak diyen Sarıgül; İnşallah Erzincan’ımıza ülkemize hayırlı ve uğurlu olur, demokrasi kazanır. Seçimin kazananı kaybedeni olmaz, her zaman cennet vatanım ve Türkiye’m kazansın. 1071 numaralı sandıktayım, Malazgirtlerden Kocatepe’deyim. Bu sandık da benim için son derece anlamlı, Atalarımızın, dedelerimizin ve edatlarımızın sandığı. İnşallah Erzincan kazansın, Türkiye kazansın hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu. Kazanan Erzincan, Kazana Türkiye olsun” dedi.