Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; Erzincan için birlikte çalışacağız

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan milletvekili adayları iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan

14 Mayıs seçimlerine az bir zaman kala partilerin milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen organizasyonda CHP Milletvekili adayları Mustafa Sarıgül ve Dr. Ufuk Aktaş ve partililer, Erzincan’da görev yapan ulusal ve yerel basında görev yapan gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

Gazetecilerle yakından ilgilenen Sarıgül ve Aktaş iftar programının ardından açıklamalarda bulundular. CHP Erzincan 1. Sıra adayı Mustafa Sarıgül, Erzincan için birlikte çalışacaklarını belirterek konuşmasında şunlara yer verdi: ‘ Erzincan’ın destekleriyle inşallah bu güzel memlekete hizmet edeceğiz. Seçim sürecinde ve sonrasında sürekli Erzincan’da olacağım ve hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağım. Canım Erzincan’ım insanına hizmet etmek benim için büyük bir şeref ve ben tüm hemşerilerimi seviyorum. Erzincan’ın sesini duyurmak için ve Erzincan’ın kazanması için mücadele edeceğiz. Canım Erzincan’ım insanına hizmet etmek benim için büyük bir şeref ve ben tüm hemşerilerimi seviyorum’ dedi.