Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutlu Özdemir, biz gelecek seçimleri değil biz gelecek nesilleri düşünüyoruz

MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mutlu Özdemir, 14 Mayıs 2023 tarihinde olan seçimlerde şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mesuliyet almak için milletvekili başvurumu yaptım o an itibariyle aday adayıyım. Dedi.

MHP Erzincan Milletvekili aday

Milliyetçi Hareket Partisinde Aday adayları açıklamalarını sürdürüyor. MHP İl binasında aday adaylığı açıklamasında ilk olarak kısa bir teşekkür konuşması yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu; 2023 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere olarak gelecek yüzyılını misyonunu hedefini belirlemek bir seçimi olacak Türkiye’mizin ve bulunduğumuz coğrafyanın ifade etmek istiyorum milletvekili aday adayı olan kıymetli dava arkadaşlarımızın sıralamanın koltuğun önemi olmadığını hedefimizin yürüyeceğimizin Kızıl Elma’ya doğru yürüyeceğimiz hedefe varabilmemiz için partimizi yükseltmek için ülkemizi Müreffeh yaşanabilir ve hür Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devletini inşa etmek için bu yolda biz de varız diyen kıymetli dava arkadaşlarıma ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle 31 Martta belediyemizi kazandık 14 Mart’ta daha milletvekilliği ile bu yolu taşlandıracağınıza hiç şüphemiz yok Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Ardından konuşmasını yapan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun; Milliyetçi Hareket Partisi’nin istikameti bellidir, önce ülkem ve milletim. Toprak bütünlüğümüze dikkat ederek terör yuvalarını Bozguna uğratarak ve bugün geldiğimiz son noktada 50 bine yakın teröristin toprağa gömdük, ne bakanlık ne bir başka bir şey ne de yönetime ortak olmak, İlkemiz önce ülkeyi ayakta tutabilmek. Uçurumun kenarına sürüklenen ülkenin uçurumun kenarından alıp hak ettiği yere taşıyabilmektir diyerek aday adaylarına başarı temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mutlu Özdemir, Makam beklemiyoruz vatanın bekasını bekliyoruz. Sizlerle birlikte de bunu yapacağız açıklamasında bulundu.

MAKAM BEKLEMİYORUZ VATANIN BEKASINI BEKLİYORUZ

Açılış konuşmalarının ardından açıklamada bulunan Mutlu Özdemir şunları kaydetti: “Bundan iki dönem öncede biz bu memlekette aday olduk. Bugün yine burada olmaktan son derece mutlu olduğumu yeniden belirtmek istiyorum. Bugün burada kimin aday olacağının hiçbir önemi yoktur. Rahmetli başbuğ Alparslan Türkeş’in bir sözünü hatırlatmak istiyorum biz gelecek seçimleri değil biz gelecek nesilleri düşünüyoruz. 2015 seçimlerinde aday olurken sıralamayı beklemedim 2018 de aday olurken yine sıralamayı beklemedik, bugünde beklemiyoruz. Makam beklemiyoruz vatanın bekasını bekliyoruz. Sizlerle birlikte de bunu yapacağız. Hangi siyasi partinin kazanacağının bir önemi yok. Memleketimizin öncülükleri var. Sıkıntıları var bu sıkıntıları dile getirmemiz lazım. Bütün yönetimlerle bu sıkıntıları dile getirmemiz lazım. Deprem yaşadık Erzincan’da Allah korusun olası bir depremde yapı stokumuz yeterli midir? Allah belediye başkanımızdan razı olsun bir kısmını çözdün bundan sonrada ilimizin diğer yerlerinde çözecektir. Bizim arazimizi, bizim tarlamızı, yabancıların değil bizim arazimizi biz ekeceğiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde olan seçimlerde şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mesuliyet almak için milletvekili başvurumu yaptım o an itibariyle aday adayıyım” diye konuştu.