Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet ittifakından AK Partiye Ziyaret

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren Millet ittifakı milletvekili adayları AK Parti teşkilatını parti binasında ziyaret etti.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan

Seçim çalışmalarına başlayan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde, CHP listelerinden Erzincan 1. sıra milletvekili adayı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci parti yöneticileri ile birlikte parti girişinde karşılanan Sarıgül’e CHP İl Başkanı Erdem Topçu ve partililerde eşlik etti.

CHP İl Başkanı ve milletvekili adayı ile birlikte AK Parti il teşkilatını ziyaret ettiklerini söyleyen Sarıgül, uzun yıllardır tanıdığı AK Parti Milletvekili Karaman ve AK Parti milletvekili adayı Şireci’ye başarılar dilediğini ifade etti.

Yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Sarıgül, “Seçimler gelir geçer seçimler olur. Ben bugüne kadar sayısız seçimlere girdim, ama seçimler gelip geçtikten sonra dostluğumuz arkadaşlığımız hemşeriliğimiz her zaman baki ve devam etmeli. Şunu içtenlikle bilmenizi istiyorum ki, her görev biter, ama Erzincanlı olma görevi hiç bir zaman bitmez. Erzincanlı olmanın onurunu gururunu her zaman yaşayacağız. Kendi topraklarına bağlı olanlar örflerini törelerini gelenekleri en iyi şekilde koruyanlar atalarımızdan dedelerimizden ecdadımızdan almış olduğumuz o terbiyeyi en iyi şekilde taşıyacağız.” dedi.

Demokrasinin güzel bir şey olduğunu ifade eden Sarıgül, “Demokrasi büyük bir mutluluk, sandıktan çıkan vatandaşımızın verdiği iradeye hepimiz saygı göstereceğiz. Bu süre içerisinde biz bu seçimlerin barış içerisinde kardeşlik ve hukuk içerisinde inşallah hemşerilik duygusunun en üst düzeyde olduğu bir ortamda geçmesini arzu ediyoruz.”

AK Parti Erzincan Milletvekili Karaman, ise Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı döneminde kendisinin İETT Genel Müdürü olarak görev yaptığını birçok işi birlikte yaptıklarını çok eskiden tanıdığı sevdiği bir arkadaşı olduğunu ifade ederek AK Partiye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Karaman, “Dostluğun kardeşliğin hoşgörünün şehri Erzincan’da hakikaten buna uygun olarak çalışmalarımızı yapacağımıza yürekten inanıyorum. Onun için bu dostlukla kardeşlikle bu seçimi geçireceğiz inşallah. Demokrasinin gereği bir seçim yapıyoruz, 14 Mayıs tarihinde bir seçim yapılacak, ülkemizde. İnşallah AK Parti olarak biz kazanacağız diyoruz. Diğerlerinin de iddiaları olabilir ama biz kazanacağız. Dolayısıyla İnşallah 15 Mayısta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçmek istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz” dedi.