Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de aday adaylığı süreci sona erdi

Anayasanın 116. maddesine göre Cumhurbaşkanı’nca yenilenen ve 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket partisinde 14 Mart tarihinde başlayan aday adaylığı başvuru süreci 21 Mart 17.00 da sona erdi.

Anayasanın 116. maddesine göre

14 Mart 2023 tarihinde başlayan ve 21 Martta sona eren 28. Dönem milletvekilliği başvuru sürecinde Milliyetçi Hareket Partisinden Erzincan ilinden 4 başvuru olduğu belirtildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan il başkanı Salih Aksu Erzincan’dan 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için Eğitimci Aziz Gün, İş insanları Mutlu Özdemir, Muhammet Karakelle ve Lütfü Akpınar olduğunu söyledi.
14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. dönem milletvekili seçimleri için Erzincan’dan aday adaylığı başvurusu yapan tüm adaylara başarılar dileyen Aksu, “seçimlere hazır olduğumuz buradan ifade etmek istiyorum. Her seçimde artan oy oranımızı daha da yükselterek milletvekili adayımızı meclise taşımak için el birliği ile çalışmalarımıza start verdik. 
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla birlikte azim ve kararlılıkla çalışarak, Türk Milletinin demokratik iradesinin Cumhur İttifakının zaferini ilan edeceği neticeye odaklandık. Bu süre zarfında hep birlikte Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa etme sorumluluğu üstlendiğini gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.