Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Türk Milletinin Kendisidir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, zincir marketlerle ilgili yaptığı açıklamada 'sürekli zam yapan marketlerin FETÖ bağlantılarının' araştırılmasını istemişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel

Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, bu temel taşları yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar” ifadelerini kullanan Şok Marketler Yönetim Kurulu, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç’a 27. Dönem MHP Milletvekili adayı Mutlu Özdemir’den  tepki geldi..
Konu ile ilgili açıklama yapan 27.dönem MHP Erzincan Milletvekili adayı Mutlu Özdemir, “Yıllardır bu milletin cebine göz dikmiş “kanını emmiş”ne kadar kapitalist milliyetsiz kişiliksiz densiz soysuz varsa milletini hakkını savununca milliyetçi hareket partisinin genel başkanı Sayın Dr. devlet Bahçeli bey’e dil uzatma şerefsizliğinde bulunmuştur. Zannediyorlarki yapacacağız. Soyacağız böleceğiz yanımıza kar kalacak diyen Mutlu özdemir, Bizde diyoruz yanınıza kar kalmayacak;ortalık durulsun sis dağılsın burnunuzdan fitil fitil gelecektir. 
Bizlerin vatadaşımıza kardeşlerimize ve kıymetli hemşehrilerimize tavsiyemiz yerli marketlere,muhalle bakkallarıyla,esnafla alış veriş yapmaları olduğunu söyleyen Özdemir, Aksi durumda bu şımarıklara güç vermiş oluruz ki bu Türk millletine ülke geleceğine zarar verir. Gün bağışlanır belki ama alacak bağışlanmaz bunu biliyoruz ifadelerine yer verdi.