Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle, Yaralarımızı tek yürek, hep birlikte sarıyoruz

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Miraç Kandili de bu kutlu gecelerden biri olarak ruhumuzu miraca erdirme gecesidir” dedi.

Miraç Kandili dolayısıyla bir

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle mesajında; “Kandil geceleri manevi iklimin en güzel şekilde yaşandığı gecelerdir. Miraç Kandili de bu kutlu gecelerden biri olarak ruhumuzu miraca erdirme gecesidir. Miraç beşer olmaktan, insan olmaya yükseliş anlamına gelmektedir. Bu yönüyle iç huzurumuzun, muhabbet ve kardeşliğimizin zedelenmeye başladığı, öfke, kibir ve gururla köpüren nefislerin duygularımıza, vicdanlarımıza hükmettiği, Aklıselimin ve sağduyunun sesini yeteri kadar duyuramadığı bu günlerde miraç kandilimizi baş tacı edelim. Birbirimizi incittiğimiz, öfkelerimizin sokaklara, meydanlara taştığı, şu hüzünlü günlerde bir şifa reçetesi olarak yetişen miraç kandilini yaşayalım”

Karakelle, Kahramanmaraş merkezli iki ayrı ilçesinde 9 saat arayla iki büyük depremin yaşandığını anımsatarak, şunları kaydetti: “10 ilde yıkım ve yüreğimizi yakan can kayıplarını yaşadık. Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha gördük. İki büyük depremin açtığı yaraları sarmak için devletimiz ve milletimiz el ele vererek, köklerimizden gelen birlik olma bilincini en üst düzeyde sergiliyor. Biz birlik ve beraberliği güçlü bir milletiz. Yaralarımızı tek yürek, hep birlikte sarıyoruz. Miraç Kandili münasebetiyle yapılacak ibadetlerin ve duaların kabul olmasını dilerken, asrın felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi görünür görünmez bütün musibetlerden muhafaza eylesin.

Bu kutlu gecede Yüce Mevla’ya açılan ellerin, O’na yönelen gönüllerin ve yapılan duaların Aziz Hemşerilerimize, Yüce Milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim” dedi.