Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaban, Siyasal İktidara En Yakın, En Arzulu Partinin İYİ Parti Olduğunu Düşünüyorum

Yakın zamanda İYİ partiye geçen Talip Kaban İYİ Parti Erzincan il teşkilatı ile bir araya geldi. Kaban, bugün siyasi iktidara en yakın, en hazır, en arzulu partinin İYİ Parti olduğuna inanıyorum” dedi.

Yakın zamanda İYİ partiye

Erzincan Belediye Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş. Teknik Danışmanlığı ile 22. Dönem Erzincan Milletvekilliği yapan ve yakın zamanda İYİ Partiye katılan Talip Kaban İYİ Parti İl teşkilatını ziyaret etti.

DAHA ÇOK KAT EDECEK YOLUMUZ VAR

Düzenlenen programın açılış konuşmasının yapan İYİ Parti Erzincan İl başkanı Ümit Özker ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Özker yaptığı konuşmasında, “Bugün burada geçtiğimiz günlerde Partimize katılan Talip Kaban’ın teşkilatımızı ziyareti nedeniyle toplandık. Sayın kaban şehrimizde herkesin yakından tanıdığı şehrimizin dününde olan bugün aramıza katılan inşallah yarınlarda da birlikte yürüyeceğimiz şehrimizin yetiştirdiği değerli bir siyaset adamıdır. 5 yıl önce partimizin kurulma kararını aldığımız toplantıdan günümüze kadar büyük mesafeler kat ettik. Partimizi kurarken en büyük hedefimiz bu ülkeyi yönetecek, dürüst, ahlaklı, riyakarlı, tecrübeli kadrolar oluşturmaktı. Bugün geldiğimiz noktada her geçen gün daha da büyüyen, gelişen, yeniliklere açık asla statükocu olmayan bir kadro hareketine dönüşmüş bulunmaktayız. Ancak, daha çok kat edecek yolumuz var. Bizler hedefleri olan siyasetçileriz. Nasıl geçmişte bütün zorlukları, omuz omuza, el ele vererek atlıktık ise hedeflerimizde de inşallah yine hep birlikte ulaşacağımıza eminim, tekrar hoş geldiniz diyerek sözlerini tamamladı.  

SİYASAL İKTİDARA EN YAKIN PARTİ İYİ PARTİ

Ardından konuşmasını yapan Talip Kaban ise, “Uzun yıllar sonra ilk defa sizlerin karşısına çıkıyorum. Heyecanım halen devam ediyor diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘  İyi parti bugünlere kolay gelmedi Kısa sürede doğdu ve çok iyi sonuçlar alarak meclise girdi.

Bugün iyi parti hareketinin geçmişten gelen süreç içerisinde karşılaşılan problemler neticesinde elde edilen deneyimlerin vardığı ortak aklın ortak vicdanın Türk siyasetindeki yeni adı olduğuna inanıyorum. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi demokrasi davasının aşıklarının kurduğu bir parti olduğuna inanıyorum. Bu memlekette milli görüşten gelen insanlar Türkiye’de iktidar olabiliyor da ülkücü milliyetçi demokrat tabandan gelen insanlar neden Türkiye’nin iktidarına gelemiyor diyerek haykıran ve milliyetçi demokratlar olarak bu geçtiğimiz siyasal hareketin bu kabına sığmaz yiğitleri olarak bu siyasal hareket kuruldu. İyi parti bu memleketin muhafazakârları, dindarları, demokratları, sosyal demokratları ve özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir diyen Atatürk yolunun bağlıları kurdu. Şuna kesinlikle inanıyorum ki Siyasal iktidara en yakın, en hazır, en arzulu partinin İYİ parti olduğuna inanıyorum şeklinde konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Ümit Özker, Merkez İlçe başkanı Veda Bingöl ve partililerin katıldığı toplantıda, Talip Kaban’ın yaptığı konuşmanın ardından toplantıya katılan üye partililer ile bir süre sohbet ederek soruları yanıtladı.