Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Partiden Seçim günü sağduyu çağrısı

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde sağduyu çağrısında bulunan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker ve Merkez ilçe başkanı Veda Bingöl, kazanan Erzincan olsun, kazanan Türkiye olsun dediler.

14 Mayıs Pazar günü

Seçim öncesinde önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker yaptığı açıklamasında; yaklaşık bir aydır yürütmüş olduğumuz seçim kampanyamızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bu süre zarfında bizler millet ittifakını oluşturan bileşen partiler olarak ilimizde bütün vatandaşlarımızı tek tek gezdik, köylere ziyaretlerde bulunduk, esnaflarımız gezdik, vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sorunlarını dinledik,  sorunlarına çözüm ürettik, çözümler üretmeye çalıştık.

Seçim kampanyasını daima pozitif tarafta kaldıklarını ve pozitif siyaset uyguladıklarını söyleyen Özker, diğer siyasi partilerimiz nerde çalışma yürüttü iseler biz başka yerlerde seçim çalışmalarımız yürüttük. Mümkün mertebe gerginliğe, toplumun ayrışmasına neden olacak söylemlerden uzak durmaya çalışarak olumlu bir kampanya yürüttüğümüzü düşünüyorum. Seçim kampanyamızın sonucunda da sahadan aldığımız veriler bizleri, millet ittifakını, CHP listesinden giren adaylarımızın 14 Mayısta seçimlerden başarı ile çıkacaklarına inancımız tamdır” dedi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri sonrasında 15 Mayıs sabahı Erzincan’ın yepyeni bir güne uyanacağını söyleyen Özker; Bizler buna inanıyoruz. İnşallah bu seçimlerden zaferle ayrılacağız. İnanıyoruz ki hem Mustafa Sarıgül, hem de Dr. Ufuk Aktaş’ı Meclise göndereceğiz. İşimiz sadece bununla kalmıyor, işimiz çok daha ağır, çok daha yoğun. Çünkü biz bu seçim kampanyasından sonra il başkanları olarak adaylarımız ile bir araya geldiğimizde Erzincan’ımızın sorunlarını ne gibi projeler üreteceğimizin istişarelerini yaptık. Yoğun geçen seçim kampanyalarımızın sonunda da halkımız için, şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz, çalışmalarımız burada kalmayacak sürekli sahada olmaya devam edeceğiz. Sadece bizlere oy verenlerin değil tüm Erzincan’ı kucaklayacağız, Erzincan’ımız için gerekli olan çalışmaları hep birlikte yapacağız. İyi bir kadroya sahibiz, deneyimli ve liyakatlı ekip ile çalışıyoruz. Milletvekili 1. Sıra adayımız Mustafa sarıgül çok profesyonel ekiplerle çalışıyor, Erzincan’a bakış açısı son derece olumlu ve sahada. Yapmış olduğumuz seçim çalışmalarını halkımızın da farkını hissettiğini fakat asıl farkı seçimden sonra hissettireceğimizi düşünüyorum. Erzincan’ın tamamını kucaklayacak bir çalışmanın içerisinde olacağız. 14 Mayıs akşamı seçim sonuçları açıklanmaya başladıktan sonra partililerimize ve tüm hemşerilerimize buradan sesleniyorum; seçim sonucu ne olursa olsun, sağduyu ve sakinliğimiz koruyalım Erzincan’ımızı kucaklayalım. Seçimler gelip geçicidir fakat bizler bu şehirdeyiz, bu şehirde yaşıyoruz, bu şehrimiz de birlikte yaşayacağız. Lütfen dikkatli olalım ve hassas davranalım” ifadelerini kullandı.

İYİ Merkez ilçe başkanı Veda Bingöl ise konuşmasında; yaklaşık 1 aydır 28. Dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmalarımız inanılmaz derecede zevkli bir seçim çalışması sergiledik. Seçim çalışmalarımızı il başkanlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile hep birlikte sahadaydık. Bu güzel çalışmaları hep birlikte sergilerken hiçbir kimseyi inceltmemeye çok özen gösterdik. Ev toplantılarımız, iş yerleri ziyaretlerimiz, tarlalarında çalışan kadınlarımız, üreticilerimiz ile bir araya gelerek dertlerini dinledik, hazırlamış olduğumuz projelerimiz paylaştık, hemşerilerimizin acılarını, dertlerini dinledik nasıl derman oluruz diye 1 aya aşkın süredir sahada olduk.

14 Mayıs akşamı mutlak surette bu seçimin kazananı olacak ama ne olursa olsun Allah’ın izni milletimizin teveccühü ile kazananı tebrik edeceğiz. Bizler yine aynı düğünlerde halay çeken, aynı cenazelerde ağlayan, birbirimizin en ufak sorununda koşarak elinden tutarak, dertlerine derman olmaya çalışan can Erzincan olacağımızı unutmayalı. Sonuç ne olursa olsun sandığın iradesi ile ortaya çıkan milletimizin iradesine saygı duyalım, her hangi bir provokatörlüğe gelmeyelim birbirimizi tebrik edelim. Erzincan’ımızı en iyiye, en güzele nasıl götürebilmenin davasını yapalım. Kazanan Erzincan olsun, kazanan Türkiye olsun” dedi.