Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Özker İle Devam

İyi Parti Erzincan İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu (kongresi) yapıldı. iki aday ile gidilen seçimde mevcut başkan Ümit Özker başkanlığında oluşturulan liste yönetime seçildi

İyi Parti Erzincan İl

İyi Parti Erzincan 2. Olağan Genel Kurulu Erzincan’da özel bir salonda gerçekleştirildi. Genel kurula  İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Kalkınma Politikaları başkan yardımcısı İsmail Yücel, Siyasi Parti temsilcileri, davetliler, delegeler ile partililer katıldı. 
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın Divan başkanlığını yaptığı ve İki adayın yarıştığı İYİ parti Erzincan 2. olagan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okunması ile başladı. Faaliyet raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan İYİ Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl tüm katılımcılara teşekkür etti. Ardından konuşan İYİ Parti Kalkınma Politikaları başkan yardımcısı İsmail Yücel, 5 yıl öncesinde siyasetin sıkıştığı bir anda büyük bir cesaretle İYİ Partiyi kuran Genel Başkan Meral Akşener ve yol arkadaşlarını saygıyla selamlıyor sizlerin arasında bulunmaktan dolayı da memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Bilitordunuz özellikle son dönemde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uygulamaya alındıktan sonra Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, devletimiz zor bir dönemden geçiyor. Devletimiz ve demokrasimiz kurum ve kuralları dahil tahrip ediliyor. Adeta bir kişinin inadı yüzünden yaşamak durumunda kaldığımız ekonomik kriz giderek derinleşiyor ve giderek fakirleşiyoruz. İYİ Parti ve İYİ Partinin cesurları bu kötü gidişi değiştirmek için milledtimizin geleceğini aydınlatmak için büyük bir dirayetle, azimle, kararlılıkla mücadele ediyor. Geniş kapsamlı bir kalkınma programı hazırladıklarını da ifade eden Yücel konuşmasını adaylara başarılar dileyerek tamamladı.
Genel Kurul genel başkan Meral Akşener’in mesajının okunmasının ardından söz alan partililer konuşmalarını yaptı. 
İki Adayın yarıştığı genel kurulda ilk konuşmasını yapan kurucu ve mevcut başkan Ümit Özker, seçimin Türk demokrasisi için hayırlı olsun temennisinde bulunrak yaptığı konuşmasında, seç,imin kaybedeni olmayacak, inanıyorum ki sadece kazananı olacak. Ümit Özker olarak kaybetmeyi ne bir son kazanmayı da mutlak zafer olarak telafuz etmiyorum. Türk Milletine ve Türk devletine kendini kim adamışsa bizler gönlümüzde onu yaşatıyoruz. Dilimiz Yunu’un dili, Adaletimiz Ömer’in adaleti, Merhametimiz Türk’ün merhamet, vicdanımız Mü’min vicdanı, sabrımız İbrahim sabrı. Zulmün olduğu yerde kararsız kalmak , şerefsizliktir, namussuzluktur. Yolculuğumuza adaleti yıkma gerekirde cami yık diyen Ali’nin, dalları çırpın ki mü’minler ülkesinde kuşlar aç kaldı demesinler diyen Ömer’in adaleti ile başladık. Yolculuğumuza mümkünse insanlık miçin külliyeyi arzı sırtımda taşırım diyen Fatih’in, sizlere taarruzu değil ölmeyi emrediyorum diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundayız” diyerek yarıştığım değerlikardeşim Dağhan Çakmak’a başarılar dilerim diyerek sözlerini taamladı.
İYİ Parti ile mücadelesini her zaman her yerde sürdürmeye devam edeceğini belirterek konuşmasını yapan il başkan adayı Erzincan Belediyesi İYİ Parti meclis Üyesi Dağhan Çakmak, “adil bir yarışma olacağını kaybedenin değil İYİ Partinin kazanacağı bir yarışma olacağını söyledi.   
240 DELEGENİN OYUNU ALDI
Konuşmaların ardından yönetim kurulu listelerinin okunması, yapılan itirazlar değerlendirilmesiyle oylamaya geçildi. Oylama sonucunda beyaz liste ile seçime giden mevcut başkan Ümit Özker 240, Dağhan Çakmak ise 104 oy aldı.