Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’daki devlet okullarını özel okullardan daha iyi hale getireceğiz

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP 1. Sıra milletvekili adayı Mustafa Sarıgül; Erzincan’daki devlet okullarını özel okullardan daha iyi hale getireceğini söyledi.

14 Mayısta gerçekleştirilecek olan

Ara tatilin sona ermesi ve eğitimin başlaması üzerine okul ziyaretinde bulunan CHP milletvekili adayı Mustafa Sarıgül önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıgül yaptığı açıklamasında; Ara tatilin ardından okullar açıldı. Öğrenciler ve öğretmenler ders başı yaptı. Ben de bugün onların yanına gittim. Bir ülkeye şekil veren eğitim, eğitime şekil veren öğretmendir. Öğretmen mutsuzsa, öğretmen sıkıntı içerisinde çalışıyorsa, eğitim ve öğretimde başarılı olamayız. Öğretmen maaşlarını yoksulluk sınırının üstüne çıkaracağız.

Öğretmenler arasındaki farklılıkları kaldıracak hepsini kadroya alacağız.

BU YIL 100.000 ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ.

Erzincan’daki devlet okullarını özel okullardan daha iyi hale getireceğim. Erzincan’da öyle okullar yapacağım ki fabrika sahibinin çocuğuyla o fabrikada çalışan işçinin çocuğu aynı okula gidecek. İyi eğitim alacaklar. Okullarda ücretsiz öğle yemeği, süt ve su vereceğiz.

Erzincan’ın her mahallesinde ücretsiz kreşler olacak. Köy okulları yeniden açılacak. Okuması gereken ama okuyamayan çocuk kalmayacak. Hiçbir engelli çocuğumuz sahipsiz ve eğitimsiz kalmayacak” dedi.