Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl; sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum

İYİ Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Tüm Erzincanlı hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bolluk bereket içinde ülkece bayram sofrasında buluşacağımız sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

İYİ Parti Erzincan Merkez

Bingöl mesajında; “Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Bayramlarımız bizlerin mutlu olduğu, özelikle çocukların sevindirildiği, akraba ve komşuların gözetildiği, misafirlerin ağırlanıp, hastaların ziyaret edildiği, kısaca milli ve manevi değerlerimizin yaşatıldığı, müstesna günlerimizdir.

Her türlü insani ve ahlaki değerlerin kazanılmasına önemli katkılar sağlayan bayramlarımızın özellikle paylaşma ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı istisna günler olması da bayramlarımıza ayrı bir anlam, ayrı bir güzellik katmaktadır.

Bu duygularla değerli Erzincan halkımızın, milletimizin, ülkemizde ve yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın tüm İslam âleminin, Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.