Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bingöl; İYİ Parti ülkeme şimdiden iyi geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaptığı mitinglerde verdiği 100 bin öğretmen ataması sözü üzerine sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan İYİ Parti Erzincan merkez ilçe başkanı Veda Bingöl, Öğretmenlerim, kaçırdığın yıllarına, karne veremediğin öğrencilerine kavuşma zamanı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı aynı zamanda eğitimci olan Veda Bingöl sosyal medya mesajında yaptığı paylaşımında; Yarın sabah ders zili çalacak haydi durma koş! Kaçırdığın yıllara, karne veremediğin çocuklarına, öpüp koklayamadığın aydınlatamadığı şekillendiremediğin geleceğinize! Yarın doğan güneş sizin için doğacak.

Çok değerli tüm meslektaşlarım için; yeni nesil sizlerin olsun diye; yarın sabah atanmış bir öğretmen olarak güne başlayacaksınız! Yıllarca süren zorlu bir savaşın ardından işlem yaptığınız kasiyerlik işinizden, çapa yaptığınız tarlalardan, süt sağdığınız ağıllardan, çobanlık yaptığınız dağlardan, meralardan kalkın okulda özlediğiniz çocuklarımız sizi bekliyor! Bayrağımızın dalgalandığı her yerde, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan yetiştireceğimiz evlatlarımız sizleri çok özledi ve heyecanlılar! Biliyorum sizlerde onları çok özlediniz, çok çalıştınız, çok sabrettiniz! Çok haksızlığa uğradınız; Uzman Öğretmen, baş öğretmen, ücretli öğretmen..V:S, V.S, V.S

O zaman haydi! Gül kokulu yavrularımıza, evlatlarımıza koşma zamanı, senin zamanın; sizleri, ablalarını, ağabeylerini, annelerini, babalarını sınıflarda heyecanla bekliyor!

Sınıflarında sizleri bekleyen; Akşenerler, Yavaşlar, İmamoğulları, Babacanlar; Davutoğuları, Karamollaoğulları, Kılıçdaroğulları, İnönüler, Özallar, Demireller, başbakanlar, bakanlar, öğretmenler, mühendisler, bilim insanları, cübbelerinin önünde neden düğme olmadığını bilen buna inanan avukatlar, hakimler, savcılar, polisler, valiler, komutanlar, pilotlar, modacılar, sanatçılar, müzisyenler….. Mustafa Kemal’ler sizi bekliyor.!!

Biz söyledik onlar yaptı!

İYİ Parti ülkeme şimdiden iyi geliyor!

İYİ Parti iktidarında çok daha iyi olacak!

Allah’ım hayırlı uğurlu etsin, ellerinizden öperim değerli öğretmenlerim