Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayhan Doğan Vatandaşlara Helva İkramında Bulundu

13 Mart 1992 yılında meydana gelen ve 653 vatandaşın şehit olduğu 6,8 şiddetindeki depremin 31’nci yılında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ayhan Doğan helva dağıttı.

13 Mart 1992 yılında

1992 Erzincan depremi ve 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatlarını kaybedenler için CHP Erzincan milletvekili aday adayı Ayhan Doğan yaklaşık 1000 adet helva dağıttı.

Erzincan dört yolda gerçekleştirilen programda Erzincan’ın kanaat önderlerinden Cem evi dedesi Rıza Aydın’ın yapmış olduğu konuşma ve ettiği duanın ardından etkinliği yapan CHP Erzincan milletvekili aday adayı Ayhan Doğan kısa bir konuşma yaptı. Depreme daha hazırlıklı olmanın önemine vurgu yaparak yaptığı konuşmasında, “en son yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi hepimizi derinden üzdü. İnşallah böyle bir felaket bir daha yaşamayız. Deprem bölgesine ziyarette bulunduğunu çok acı veren bir durumla karşılaştığını söyledi. 1992 depremini Erzincan’da yaşadığını söyleyen doğan, Hem Erzincan depreminde hem de son yaşanan 11 ilde yıkıma sebep olan depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili aday adayı Ayhan doğan yapılan dua ve yaptığı konuşmasının ardından vatandaşlara helva ikramında bulundu.

Yapılan etkinliğe CHP Milletvekili aday adayı Ayhan Doğan’ın yanı sıra CHP Gençlik kolları, Kadın kolları, Kemal Kılıçdaroğlu gönüllüleri Erzincan il koordinatörü Zeynep Sarıca Erdoğan, partililer ve vatandaşlar katıldı.