Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınoluk, Gayemiz Güçlünün Yanında Değil, Hakkın ve Halkının Yanında Olmak

BBP ve Erzincan hakkında değerlendirmelerde bulunan BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk, ülkemiz menfaatleri ve çıkarlarının dışında adım atmamaya kararlı bir kadroya sahip olmamız temel etkenler arasında yer almaktadır" dedi.

BBP ve Erzincan hakkında

Erzincan halkının BBP’ne ve özellikle Muhsin Yazıcıoğlu’nun da etkisi ile yakınlık duyduğunu belirten Başkan Altınoluk; “ seçim sath-ı mailine girildiği günden itibaren, Erzincan ilinde ki üye sayımıza 675 vatandaşımız dâhil olmuştur. Bu sayıya çok kısa sürede ulaşmakla birlikte mevcut sayıyı daha da ileriye taşımak için ilimiz genelinde partimizin il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte topyekûn bir çalışma yürütmeye devam etmekteyiz.” Toplumun her kesiminden partimize katılım kapsamında rahmetli başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun vizyonu ve partimizin ülkemiz menfaatleri ve çıkarlarının dışında adım atmamaya kararlı bir kadroya sahip olmamız temel etkenler arasında yer almaktadır.     SADECE UMUT VAADETMEDEN SOMUT ADIMLAR ATACAĞIZ

27 yıldır BBP’de yer alan ve bu süre zarfında aktif siyasetin içinde olan Başkan Altınoluk; 2018 yılında yapılan genel seçimlerde Erzincan’da AKP’nin adayını, belediye seçimlerinde ise MHP’nin adayını desteklediklerini iletti. Ancak 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Erzincan’da kendi adaylarını çıkaracaklarını belirten Başkan Altınoluk, Erzincan’da Milletvekilliği için şahsen aday olmak istediğini de sözlerine ekledi. Bu kapsamda soyut ve gerçeklik payı olmayan vaatlerle halkımızın karşısına çıkmak yerine, somut ve net aynı zamanda kısa sürede Erzincan’ın kalkınmasına katkı sağlayacak projelerden bir kaçından bahsederek sözlerine şöyle devam etti: “ Erzincan’ın genç nüfusu ve buna paralel işsiz sayısının yüksek olduğu illerimizden birisidir. İlimizde iletişim alanında 2009 yılından itibaren başlamak üzere kurulan Çağrı merkezi sektörü günümüzde istenen düzeyde istihdam sağlayamaz hale gelmektedir. Son 5 yıl içerisinde toplamda 5000 kişiye yakın istifa ve fesih süreci işletilmiştir. Bu durum ilimizde ki işsizlik sorununun bitti diye düşünüldüğü ve ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde etkisini daha da artırarak hissettirmeye başlamıştır. 1970’li yıllarda kurulan ilk çağrı merkezi (Continental Havayolları) günümüze kadar gelen süreç de sektörün gelişmesinde önemli katkılar sunmuştur. Gerek çalışma modellerinde ki kolaylık ve farklılıklar, gerekse şehrimizde ki mevcut iş kollarına alternatif olabilmesi sebebi ile işsizliğin giderilmesi ve ekonomik sorunların minimize edilmesi anlamında bu sektör büyük önem arz etmektedir. Şuan da ilimizde duraksama yaşayan bu sektörün ivedilikle canlandırılması gerekmektedir. Proje kapsamlı yapılan iş süreçlerinin, ilimizde olmayan veya sayıca yetersiz olan projelerin ilimize kazandırılmasıyla birlikte ciddi adımlar atmayı planlıyoruz. Bir diğer somut adımımız ise; ilimiz organize sanayi bölgesinde atıl vaziyette bulunan yerlerin yine ilimizde ki istihdam oranının artırılması amacıyla mevcutta devam eden ülkemizin ilk yerli otomobili olan TOGG’un yedek parça, batarya sistemi, montaj vs. gibi uygulamalarının yapılacak olan fabrikalarla mesleki yeterliliğe sahip çalışan istihdamına yönelik çalışmalara başlamayı da planlamaktayız. Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile ve istedikten sonra başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum” dedi. 

MUHSİN BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİRLEŞTİRİCİ VE BÜTÜNLEŞTİRİCİYDİ’

2023 yılında yapılacağı belirtilen seçimlerde milletvekilliğine ve adaylık süreci kapsamında ki temaslarına değinen başkan Altınoluk; Bu yolda Merhum Genel Başkanımızın bize ilham kaynağı olan ahlakı ve milletimize hizmet yolunda ki sarsılmaz iradesi ile birlikte milletimizin ümitlerinin tükenme noktasına geldiği ve umutsuzluğun hâkim olduğu günümüz şartlarının iyileştirilmesi yönünde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıştırmak ve ötekileştirmek den yana değil birleştirici ve bütünleştirici olarak, milletimizin fikirlerine önem vererek, bizlere ulaşan tüm geri bildirimleri dikkate alarak yürüdüğümüz bu yolda başarısızlığa tahammülümüz asla bulunmamaktadır. Bu kapsamda tıpkı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de belirttiği gibi: “Bizim muhtaç olduğumuz şey bütün memleket evlatlarının el ele vererek çalışması ve bu çalışmalardan elde edilecek neticeden ibarettir.”

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALKIMIZ İLE İÇ İÇE

Başkan Altınoluk; Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, önce ki dönemden kalan borçların büyük bir çoğunluğunu ilimize ve halkımıza yük olmaktan çıkarmıştır. Halkımızla iç içe olan bir belediye başkanına sahip olduğumuzdan dolayı son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Belediye başkanımızın gecesini gündüzüne katarak ilimiz için daha iyi neleri yapabiliriz düşüncesi ile hareket ettiğine kefilim! Ancak bu sürecin daha dinamik olarak işleyebilmesi için mevcut kadrolardaki iyileştirmenin ve yeniliğe açık olmanın da gerektiğini ayrıca belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum. 

ÜLKEMİZİN BİRİNCİ SIRADAKİ GÜNDEMİ ŞUAN DA EKONOMİDİR.

Pandemi sonrası tüm dünya da yaşanan ekonomik buhranın Rusya-Ukrayna savaşı ile doruk noktasına ulaştığını belirten Başkan Altınoluk sözlerine şöyle devam etti: Vatandaşlarımız topyekûn olarak ülke ekonomisinin gidişatından fevkalade rahatsız. Özellikle üretim maliyetlerinde yaşanan ve sürekli devam eden fiyat artışları artık içerisinden çıkılamaz bir hal almaya başlamıştır. Bu durumu Esasında kendi lehine çevirmek isteyen ve art niyetli uygulamalar da bulunanlar içinde hukuki argümanların koşulsuz şartsız uygulamaya alınması, caydırıcı bir şekilde yaptırımların amasız fakatsız yansıtılması gerekmektedir. üretime her zamankinden daha fazla destek verilmeli halkımızın tüm talepleri bizzat yerinde dinlenmeli ve aksiyon planlarının oluşturularak devreye alınması da büyük önem arz etmektedir.

TEK DESTEKÇİMİZ MİLLETİMİZ

Başkan Altınoluk sözlerine şöyle devam etti: Kurulduğumuz günden bugüne kendi ayakları üzerinde durmayı başaran bir siyasi partiyiz. Destek beklediğimiz yegâne irade hiç şüphesiz ki milletimizin desteğidir! Cumhur ittifakının bir bileşeni olmamız hasebiyle ilimiz genelinde yapılan anketlerde halkımızın teveccüh ettiği adayın milletvekili adayı olarak gösterilmesi durumunda kendisini destekleyeceğimizi de ayrıca belirtmek isterim. Sayın Genel Başkanımızın işaret ettiği doğrultuda hareket etmekle birlikte parti içi demokrasinin en rahat şekilde işletilebildiği bir partimizin olması sebebi ile de çekincelerimiz, taleplerimiz ve önerilerimizi de paylaşacağımızı önemle bildirmek isterim, diyerek sözlerini tamamladı.