Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aktaş; Erzincan'ın marka şehir olması için çalışacağız

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP listesinde 2. sıra aday olarak seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti adayı Dr. Ufuk Aktaş, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek

Çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve Mustafa Sarıgül ile birlikte Erzincan’ı mecliste temsil etmek istediklerini söyleyen Ufuk Aktaş konuşmasında; “seçim çalışmalarımız çok güzel başladı. İlk günden itibaren halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile başladık. Çalışmalarımız bayram havasında coşkulu çok iyi gidiyor. Ben 30 yıldır Erzincan’dayım ilk defa böyle bir seçim havası yaşıyorum. İlçelerimizi geziyoruz, köylerimizi geziyoruz, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Akşamları özellikle ev gezmaleri yapıyoruz. Evlerde keyifli sohbetler yapıyoruz. 14 Mayıs akşamına inşallah biz kazanacağız, Erzincan kazanacak. İki milletvekili çıkaracağız. Mustafa Sarıgül başkanım ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisinde Erzincan’ımızı temsil etmek istiyoruz. 
Buradan sesleniyorum. Kazanan sevgi olsun, kazanan Erzincan olsun, kazanan Türkiye olsun. Çalışa çalışa, birleşe birleşe kazanacağız. Seçim sonuçları Ülkemize, milletimize, Erzincan’ımıza hayırlı olsun” dedi
Erzincan için hayelleri ile ilgili konuşan Aktaş; Ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz, gençlerimizin ufkunu aydınlatmak istiyoruz, yoksulluk, yolsuzlukla mücadele etmek çok önemli. Bizim hedeflerimizden biri devletimizi liyakat temelinde yeniden inşa etmek istiyoruz. 
Erzincan’da yaptığımız araştırmalarda genç nufusu göç olarak veriyoruz. Eğitim düzeyi yüksek olan nufusumuz işsizlikten dolayı il dışına gidiyor. Kadın istihdamımız çok düşük, Erzincan’ın tarımda üretimini artırmak, fabrikalarda üretimi artırmak istiyoruz. İlimizi ihracatta çok önemli yerlere getirmek, Turizmde Erzincan’ı marka şehir yapmak istiyoruz. Erzincan sporumuzu inşallah 1. lige çıkarmak, Erzincan’ı Sivas ile Erzurum arasında sıkışmışlıktan kurtarmak en büyük dileğimizdir. 
Erzincan’a büyük yatırımcıların mutlaka gelmesi gerektiğini söyleyen Aktaş, Erzincan yöresel ürünleriyle, turizm ile, sporu ile ekonomisi ile, ihracatıyla çok önemli bir yerlere gelmesi gerekiyor. Erzincan tarım ve hayvancılığa çok müsait. Hayvancılığı mutlaka geliştirmemiz lazım. Gençlerimize yeni istihdam olanakları sağlamak lazım. Organize sanayi bölgemizi geliştirmemiz lazım. Üniversitemizi de marka olarak değer katmamız en büyük çabamız olacak.
Erzincan’a yabancı olmadığını 30 yıldır bu şehirde hekimlik yaptığını ve çok sayıda hastaya sağlık sorunlarını gidermek amaçlı dokunduğunu belirten Dr. Ufuk Aktaş, gördüğüm kadarı ile halkımız beni siyasi olarak kabul etti. Çok büyük teeccüh gösteriyorlar. Çok sıcak karşıladılar ve beni içlerinden biri olarak görüyorlar. Erzincan benim memleketim. Halkımız ile çok güzel kuçaklaşıyoruz. Seçim sürecini çok iyi bir şekilde götürüyoruz” dedi.
Erzincan’ı ekonomide, turizm de, eğitimde bir marka şehir yaparak göç veren değil göç alan şehir alması için çaba göstereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.