Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partide aday tanıtım ve iftar yemeği teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman, Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır aday tanıtım toplantısında ve iftar programında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Erzincan’a gelişlerinde coşkulu karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci partililer ile birlikte özel bir salonda iftar programında bir araya geldiler.

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti milletvekili ve 28. Dönem 1. Sıra milletvekili adayı Süleyman Karaman Ramazan ayını tebrik ederek yaptığı konuşmasında; Hem milletvekili olarak hem de aday olarak kürsüye çıktım. Burada diyorum ki AK Parti’de bir arada olmaktan şeref duyuyorum. Ben Erzincanlıyım. Ben her yerde Erzincanlıyım. Nereye gidersek gidelim biz her zaman Erzincanlıyız. Erzincanlı olmak büyük bir şereftir. Hedefimiz, Cumhurbaşkanımızı tekrar ülkemizin başına getirmek. Erzincan’da bu karşılamadan sonra Sayın Şireci ile birlikte 2 Milletvekili çıkaracağız” ifadelerine yer verdi.

Ardından konuşmasını yapan Mehmet Cavit Şireci ise; AK Parti 2002 yılında kuruldu. 2002 yılından beri ben bu partinin içerisinde çeşitli kademelerde görev yaptım. Görev yapmaya da devam ediyorum. Şimdi de Milletvekili Adayı olarak karşınızdayım, gerisi nasip kısmet. Biz sefere çıktık zafer Allah’tan diyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan çalıştık. Bütün Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kademe, Merkez İlçe ile hep bir aile ortamında çalışmaya gayret ettik. Bundan sonra da görevi devir alacak arkadaşım ile beraber bir aile gibi çalışacağız. İnşallah bu dönemde de mecliste Erzincan’ı 2 milletvekili ile temsil edeceğiz” dedi.

Daha sonra genel merkez tarafından il AK Parti il başkanlığına atanan Çetin Özyurt; tüm parti ve teşkilat olarak Erzincan’a 2 milletvekili kazandırmak için çalışacaklarını ve bunu başaracaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Özel salonda gerçekleştirilen ve bin’den fazla katılımın olduğu iftar yapıldı.