Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

70 Hekim Ataması Yapıldı

Sağlık Bakanlığı’nca Erzincan merkez ve ilçelerine uzman hekim ve pratisyen doktor ataması yapıldı. Atamada, Erzincan Merkez, Çayırlı, İliç, Kemaliye, Refahiye, Tercan, Kemah, Üzümü ilçeleri olmak üzere toplam 70 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı’nca Erzincan merkez

Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Erzincan’ın sağlık ile ilgili eksikliklerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya aktaran Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in girişimleri sonuç verdi.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik’in verdiği bilgiye göre, 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Erzincan Merkez, Çayırlı, İliç, Kemaliye, Refahiye, Tercan, Kemah, Üzümü ilçeleri olmak üzere toplam 70 hekim atandı. Bakanlıkça yapılan atamalar arasında Erzincanlıların uzun süredir beklediği Tıbbi Onkoloji uzmanı da bulunuyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik şu ifadelere yer verdi; İlimize, 88. Dönem DHY Kurası ile başta Onkoloji ve Plastik cerrahisi uzmanı olmak üzere 10’u uzman hekim, toplam 70 hekim ataması yapılmıştır. Başta Sayın Valimiz Ali Arslantaş, Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi.