Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör Spor Kulüplerinin Sesi Olmaya Devam Ediyorlar

Amatör spor kulüplerini ekranlara taşıyan en genç başkan olan İstanbul Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı Sanatçı Şebnem Ceyhan ile Mavi Karadeniz TV de Türkiye genelinde amatör spor kulüplerinin tanıtımını yapmaya devam ediyor.

Amatör spor kulüplerini ekranlara

Spor kulüplerine yapmış olduğu destekle gönülleri kazanan İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan Mavi Karadeniz TV kanalında Türkiye genelinde amatör spor kulüplerinin tanıtımını yapmaya devam ediyor.

              

Her Hafta sonu cumartesi günü saat 21-00 23-00 da mavi Karadeniz TV de canlı yayında amatör spor ve Profesyonel spor kulübü camialarıyla beraber her hafta yayına spor camiasının değerli başkanları, Duayen teknik direktörleri ve eski futbolcularla beraber spor sanat Panorama Programı MAVİ KARADENİZ TV de ilgiyle izleniyor.

Türkiye’nin en genç spor kulüp başkanı olan İstanbul Gençler gücü Spor Kulüp başkanı Özgür Subaşı, “Sporun gündemini belirleyecek önemli konukları da ağırladıklarını belirterek, her hafta sonu gerçekleştirdikleri yayınlarla en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

           

Amatör spor kulübü camialarını gündeme taşıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ve 10 senedir Amatör Spor Kulübü Başkanlığı yaptığını belirten genç başkan Özgür Subaşı “elimizden geldiğince zor şartlarda mücadele eden bütün AMATÖR spor kulübü camialarımızı ekrana çıkaracağız. Her hafta hocalarımızın yanında spor kulüplerimizin başkanlarını da misafir etmek istiyoruz” dedi.

Subaşı, Amatör spor kulüplerimizin bizlere gösterdiği ilgiden dolayı ve bizlere destek olan değerli basın mensuplarımıza da teşekkür ederim” dedi.