Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzümlü’ de Mahalleler Güneş Açtı

Erzincan Üzümlü ilçesi Üzümlü belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde genel temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmasına Üzümlü Belediyesi tüm çalışanları katıldı.

Erzincan Üzümlü ilçesi Üzümlü

Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ile birlikte Başkan yardımcısı, birim müdürleri ve tüm çalışanlar alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde başlattığı genel temizlik çalışmaları tüm mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı.

Yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkan Ahmet Sazlı ve ekibine teşekkür eden Üzümlü ilçesi Oruçlu Mahallesi sakini Hasan Oruç (68) Erzincan Üzümlü ilçesi doğumluyum. Emekliyim. Buradan başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda ilçemiz de ve mahallemizde alt yapı çalışmalarını tamamladı. Bugünde başkanımız dahil tüm ekibi mahallemizde genel temizlik çalışması yaptılar. Başkanımız Ahmet Sazlı ve ekibinden Allah Razı olsun” dedi.

Üzümlü Oruçlu Mahallesi Muhtarı Yaşar Yeşilbağ ise yapılan çalışmalardan dolayı başkan ve ekibine teşekkür ederek, “Başkanımız mahallemizde en ufak bir sıkıntı dahi olsa bizzat kendisi gelerek ilgileniyor. Mahallemizde ki alt yapı sorununu çok kısa sürede halletti. Kış gelmeden su ve kanalizasyon sorunlarımız ortadan kaldırdı. Bugünde tüm mahallemizde genel bir temizlik çalışması başlattı. Çalışmalara bizzat kendisi katılarak belediye çalışanları ile birlikte mahallemizin güneş gibi açmasını sağladı. Mahalle sakinlerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Üzümlü ilçe belediye başkanı Ahmet Sazlı, “Göreve geldikten sonra planlı bir şekilde ilçemizin eksikliklerini ele aldık. Özellikle mahalle muhtarlarımızdan genel istek ve taleplerini dinledik. Belediyemiz tüm birimlerimiz ile değerlendirmelerimizi yaparak ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalar başlattık. En büyük sorunumuz alt yapı idi. Artık ilçemizde alt yapı sorunu kalmadı.

İlçemizi kendi öz kaynaklarımız ile en iyi noktaya getirmek bizlerin elinde. Bizlerde bunun bilinciyle ilçemiz ve mahallelerinde genel temizlik çalışması başlattık. Temizlik çalışmasını sadece temizlik ekiplerimiz değil tüm personel ile yapıyoruz. Burada başkan yardımcım elinde süpürge çalışıyor, Personel müdürüm gördüğünüz gibi greyderi kullanıyor. Diğer birim çalışanlarımız taş ve otları kaldırıyor, kısaca ilçemizde her mahallemizde güneş açıyor” dedi.

Çalışmalardan dolayı tüm personellerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Üzümlü ilçe Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, “bugün burada hep birlikte ilçemizde temizlik konusundaki hassasiyetimizi gösterdik. Bu iş sadece bizlerin çalışması ile olmaz. İlçemizde yaşayan herkesin duyarlılığı ile üzümlü ilçemizi sahiplenmesi ile olur. Bizler hep birlikte ilçemizi temiz tutacağız. Burada Belediyemiz müdürlüklerine bağlı tüm çalışma arkadaşlarımızın çabasını, gayretini ve alın terini gördük. Tüm çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada çalışanlarımız ile birlikte Üzümlü ilçemize hizmet ediyor ve hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.