Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırat Nehri kıyısında sonbahar bir başka güzel

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinin en doğal mekânlarından biri olan Fırat Nehri kıyısında sonbahar bir başka güzel geçiyor.

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinin en

Kemaliye ilçe sınırlarında yer alan Fırat Nehri, yılın her mevsiminde insanlara tabiatın ayrı güzelliklerini sunuyor. Fırat Nehri kıyısında ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimlerinin kendine has doğal güzelliği sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte nehir kıyısındaki sarı ile kırmızıya dönüşen ağaçların yapraklarıyla farklı güzellikler oluşuyor.

Şehir ortamından uzaklaşmak isteyen insanlar için yılın her mevsiminde olduğu gibi sonbahar mevsiminde de nehir kıyısı boyunca sıralanan doğayla tarihin birbirini tamamladığı Türkiye’nin büyüleyici yerlerinden eski adı Eğin olan Erzincan’ın Kemaliye ilçesi, suyla yaprakları gazel olmuş ağaçların oluşturduğu görülmeye değer kartpostallık manzaralar ünlü ressamların fırçasından çıkmış tabloları aratmıyor.

Tabiatın ayrı güzelliklerinin sunulduğu Fırat Nehri kıyısındaki sonbahar güzelliklerini en fazla hafta sonu insanların akınına uğruyor. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyen esnaf ve vatandaşlar doğal bir ortamda hoşça vakit geçirdikten sonra gezilerini kalıcı hale getirmek için fotoğraf çekip nehir kıyısından ayrılıyor.