Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutlu, 24Erzincanspora Desteğimiz Devam Edecek

3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspora maddi ve manevi destek veren İş adamı Beyefendi BİSTRO & Nargile işletme sahibi Çağatay Mutlu’ya Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Çakmak tarafından İsmi Yazılı 24 numaralı forma hediye etti.

3. Lig 1. Gurupta

Anagold 24Erzincanspor yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, taraftarı ve şehir olarak takımın şampiyonluğuna inanmış olması birlik ve beraberliğin sağlanması adına Erzincanlı iş adamları da destek veriyor. Beyefendi BİSTRO & Nargile işletme sahibi Çağatay Mutlu takımın şampiyon olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Öncelik böyle anlamlı bir hediyeyi şahsıma takdim ederek bizleri onurlandırdığınız için şahsınız başta olmak üzere Anagold 24Erzincanspor yönetimine teşekkür ediyorum. Ligler başladığı günden bu yana takımımızın maçlarını heyecanla yakından takip ediyor,  göstermiş oldukları yüksek performanslarının haklı mutluluğunu bizlerde yaşıyoruz. Sezon başladığı günden bugüne kadar göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılarından dolayı takımımızın fedakâr futbolcularını ayrı, ayrı tebrik ediyorum.

Başarıya giden bu süreçte almış oldukları kararlarla futbolcularımızın Motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan, sahada mücadele eden takımımızın gayret ve çabalarını destekleyen duruşlarından dolayı Anagold 24Erzincanspor yönetimini de kutluyorum. Sezon boyunca takımımızın şampiyon olabilmesi için görev yaparak önemli katkılar sağlayan tüm hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan hocamıza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum.

Futbolcularımız ve takımımız için büyük bir moral ve Motivasyon kaynağı olan tribünlerin kırmızı siyah yiğitleri Anagold 24Erzincanspor taraftarı kardeşlerime de ayrıca teşekkür ediyorum.

Son olarak;  sonuç ne olursa olsun Anagold 24Erzincansporumuzla her zaman gurur duyduğumuzu, her şartta yanında olduğumuzu ve olacağımızı özellikle belirtmek istiyor, tüm hemşerilerimizi de bu bilinçle takımımızı sahiplenmeye davet ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Anagold 24Erzincanspor basın sözcüsü Hasan Çakmak, desteklerinden dolayı İş adamı Beyefendi BİSTRO & Nargile işletme sahibi Çağatay Mutlu’ya adını yazılı olduğu 24 numaralı 24Erzincanspor forması hediye etti.