Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destek Artarak Devam Edecek

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Uğur okulları Erzincan Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Şevki Akdağ, Badminton Branşında milli olan sporcularla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Erzincan Işıkpınar beldesi Pembe Köşk te düzenlenen programa Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Uğur okulları Erzincan Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Eğitimci Stajyer Avukat Şevki Akdağ, Badminton Milli Antrenörleri Murat Sönmez, Uğur Erçetin ve Badminton Branşında çeşitli yaş guruplarında milli olan sporcular eşlik etti.

Türkiye’de Milli takımlara en çok sporcu veren ve Erzincan’ın sportif anlamda yüz akları olan Badminton sporcularıyla bir süre sohbet eden Uğur okulları Erzincan Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Şevki Akdağ yaptığı konuşmasında; “11-16 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lievin kentinde yapılacak olan büyüklerde  kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonası öncesinde milli sporcularımız ile bir araya geldik. Erzincan Uğur Anadolu Lisesi olarak eğitime katkının bir diğer ayağı olarak ta milli sporcularımız ile birlikte olalım dedik. Yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Sporcularımızın bu başarılarında katkıları bulunan Milli takım Antrenörlerimiz Murat Sönmez ve Uğur Erçetin hocalarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Erzincan Uğur Anadolu Lisesi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Ülkemizin ve şehrimizin gururu olan Badminton milli takım sporcusu kardeşlerimiz ve Değerli Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin hocalarımız ile bir aradayız diyerek konuşmalarını yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, “Biz Erzincan barosu olarak her zaman sporun yanında olduk. Eğitime destek verdik” dedi. Sporcularımız ulusal ve uluslararası yarışmalarda göğsümüzü daima kabartıyor diyen Av. Aktürk, Kendilerini ve hocalarını canı gönülden tebrik ediyorum. Fransa’da yapılacak olan yarışmalarda başarılar diliyorum, Değerli sporcularımız bilsinler ki her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Yarışmalar öncesinde bu güzel organizasyonu yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Uğur okulları Erzincan Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Eğitimci Stajyer Avukat Şevki Akdağ’ a teşekkür eden Badminton Milli Takım Antrenörü Uğur Erçetin yapılacak olan şampiyona ile ilgili bilgi verdi.

11-16 Şubat tarihlerinde Fransa’da yapılacak olan büyüklerde kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonasında milli takımı temsil edecek olan 7 Erkek sporcudan 3 tanesinin Erzincanlı sporculardan, 8 Bayan sporcunun da 4’ünün yine Erzincanlı sporculardan oluştuğunu söyleyen Badminton Milli Takım Antrenörü Uğur Erçetin, “Erzincan’ı ve Ülkemizi en iyi  şekilde temsil edeceğiz” dedi.

11-16 Şubat tarihlerinde yapılacak olan büyüklerde kız ve erkek takım Avrupa Badminton Şampiyonasına katılan milli sporcu Nazlıcan İnci, Çok iyi çalıştıklarını ve hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.